Normalnie załamujesz mnie tymi zdjęciami :???:
Weź mnie kiedyś do tej swojej czatowni, przywiozę nawet fotel bujany i coś dla ochłody lub na rozgrzewkę a potem też kilka takich marnych fot wstawię na forum :mrgreen:
Wersja do druku
Normalnie załamujesz mnie tymi zdjęciami :???:
Weź mnie kiedyś do tej swojej czatowni, przywiozę nawet fotel bujany i coś dla ochłody lub na rozgrzewkę a potem też kilka takich marnych fot wstawię na forum :mrgreen:
Jeju ale fajowe :)
Stale tylko: musisz rozdać i musisz rozdać. Nosz k&$#wa normalnie ileż można :roll:
Ptaszki cudowne. 532 super.
Zacne Kuliki :)
pozdro
Weź no Tarzanie, przestań wrzucać takie doskonałe foty, bo ja już nie wiem co mam napisać! Słownik mi się skończył ;)
Super kuliki, a 532 mnie bardzo, bardzo się podoba. Brawo i dzięki za ucztę dla oczu.
Myszaki na 524 i 525 fajne. Sroki też miłe dla oka, ale kuliki super, wszystkie bardzo mi się podobają.
Świetne zdjęcia z tymi ptaszkmi. Podobają mi się :-)
przepiękne te ostatnie długodzioby ;)
przeszkadza mi jednak ciut ten nieostry z przodu na 531
poza tym odbicie w 532 zrobiła IMO tę fotę
530 i 533 również się podobają :)
Piękna wrzuta jak zwykle a szczególnie zdjęcie 532.
Cześć,
Kuligi fajne, takie 'zamrożone'.
Generalnie często wpadam, żeby pooglądać dobre foty.
pozdrawiam,
najs, dzięki wszystkim piszącym i niepiśmiennym
nie wiem czy tak jest, ale kuligi są bardziej czujne i ostrożne od innych gatunków brodzących w wodzie. takie odniosłem wrażenie po kilku, choć krótkich, spotkaniach z nimi. za pierwszym razem spłoszyłem je dość szybko. następnymi razy moje ruchy obiektywem były już ostrożne i przemyślane, co pozwoliło zrobić kilka kadrów. liczę na następne spotkania
mnie też. może na zdjęciach tego nie widać, ale było jeszcze dość wcześnie jak robiłem te foty. trochę na czuja, bez budowania kadru w głowie. ostrzyłem na ptaku, którego właśnie złapałem na af. i wyszło licho. lepiej by wyglądało gdyby ostry był ten z przodu
hej, zapraszam, otwarte 24h:)
Sroczy balecik jest OK. Najbardziej się mi podoba od dzioba strony ptak pokazany.
miło słyszeć odmienne zdanie
jakoś nie miałem pomysłu co wrzucić.
więc wymyśliłem sobie wariację różnych gatunków pod łączącym ich tematem "skrzydła". może coś się spodoba
534.
Załącznik 166469
535.
Załącznik 166468
536.
Załącznik 166472
537.
Załącznik 166470
538.
Załącznik 166471
Mi się spodobało, szczególnie 536 :), ale resztę też z przyjemnością obejrzałem.
Coś mi się zdaje, że w muzeum byłeś i huzarskie skrzydła do kukiełek zajumałeś :mrgreen:
Świetna wrzuta skrzydlata. :roll::mrgreen:
Kolejne świetne foty, co tu pisać... zarąbiste po prostu, trzeba obglądać :)
Sam takich nigdy nie zrobię.
536 robi wrazenie, mozna sie bac. Cala wrzuta doskonala.
Kochani, 536 to taka siła i potęga, że gdy wiatr od skrzydeł doleciał do Gorlic, to gałęzie dziś rano na drzewach łamało :)
Sie podoba :)
pozdro
Świetne te skrzydlate fotografie. Gratuluję takich ujęć. Także 536 moim faworytem:) nie ujmując nic pozostałym.
536 jest genialne. Ciężko w Twoich zdjęciach wybrać te najlepsze. Wszystkie trzymają bardzo wysoki poziom.
Cała skrzydlata seria doskonała, ale 536. i 538. robią na mnie największe wrażenie.
Skrzydła - to wrzutka wysokich lotów. Szacunek!
bardzo Wam dziękuję,
przyznam się, że ja mam słabość do czapli. te ptaki mnie zachwycają
536 fantastyczne, pozostałe skrzydlate świetne :)
Ameryki nie odkryję 536 jest doskonałe - cieszę się że już wrzucono do Foto Miesiąca - bo i tak bym to tam dodała
534 także się podoba - skojarzyło mi się od razu jak na poniższym obrazku - wybacz - jak coś to skasuję :-P
Załącznik 166593
absolutnie zabraniam kasowania
należy się + za humor rysunkowy, ale...wiesz jak jest, nie jest lekko, trzeba czekać:|
Zgodzę się z poprzednikami: 536 :!:
Jaaaa Cię! Skrzydłate odjazd! Zbieram zęby z podłogj :roll: Ale łabędzie zawsze były dla Loli, a tu widzę się koledzę zapomniało ;)
Skrzydlata blondyna (tudzież ekshibicjonista) robi wrażenie :) I faktycznie aż się prosi do wykorzystania w memach :)
skrzydlata wrzuta extra. 535 i 536 . szkoda że w 535 troszke wiecej dołu nie ma ale rozumiem ze nie zawsze są na to warunki. pozdr
cieszą mnie Wasze odwiedziny,
pójdę za ciosem i dziś też połączę kilka gatunków ptaków jednym tematem "stołówka cz I"
539,
Załącznik 166947
540,
Załącznik 166948
541,
Załącznik 166950
542,
Załącznik 166952
Dla mnie wszystkie procz tego myszaka z kurczakiem bardzo dobre :)
pozdro
Bardzo dobre kadry, dla mojego oka i umysłu najlepsze doznania:-P jak oglądam mewę i czaplę, brawo!
Mewa, świetny dynamiczny kadr, a czapla świetna w tym deszczu.
Jestem... podziwiam... i czasem coś skrobnę... ;)