Wrzucę coś bo mało aktywny jestem tu u Was :/
Wersja do druku
Wrzucę coś bo mało aktywny jestem tu u Was :/
nie będę oryginalny - piękne:lol:. jak długo trzeba czekać na takiego modela?
To akurat był szybki temat :) Najpierw rozpoznanie terenu zlokalizowanie gniazda i karmiących kląskawek, potem krótka popołudniowa zasiadka jakieś 2 godz. przed zachodem słońca i o zachodzie koniec. Potem już dałem spokój ptaszkom żeby spokojnie karmiły młode :) Czyli przyszłorocznych modeli :) A z ciekawostek zasiadkowych to jeszcze opiszę krótko zasiadkę w namiocie na żołny. Przyjechaliśmy po południu żeby było ładne światło przesiedzieliśmy 2-3 godz. w namiotach przy 35 st. bez rezultatów, po czym wyszliśmy wykręciliśmy ubrania z wody czyt. z potu, doczołgaliśmy się do samochodu i do domu ;) Bywa i tak.
Peter1976 bardzo dobra wrzuta.
Pzdr
Po prostu super :-)
Piękna wrzutka Peter.
Dudki - znakomite.
Gratuluję i pozdrawiam.
Peter1976, bardzo dobre foty. Ładnie skadrowane, ciepłe barwy, dobrze oddające klimat popołudniowych godzin. Gratluacje!!
Pomyślałam sobie, że nie ma na forum odpowiedniejszego wątku na wrzucenie tej foty. Wybaczycie małego offtopa? ;)
Miejsce jak najbardziej odpowiednie, to musi być jakiś bardzo rzadki gatunek, ale czy to w ogóle jest ptak:shock:?
Te ptaki już w wątku bufetowej mi się podobały :) Takie hasiorowe, takie niezwyczajne.
Człowiek włóczy się po Polsce za różnymi gatunkami, a tu proszę, białorzytki tuż za blokiem. Trochę późno je znalazłem i może być ciężko z fotami w tym roku, ale w przyszłym na pewno będę o nich pamiętał.
Pozdrawiam
Ladnie prezentuje sie ze zdobycza.
Brawo lucas fajna fotka. Gratuluje namierzenia fajnego gatunku i życzę powodzenia przy jego, foceniu w tym lub w przyszłym roku.:)
http://farm9.staticflickr.com/8002/7...c8da18_c_d.jpg
w mojej galerii na flickr, to samo zdjecie w 1280px po dluzszym boku
Wieczorne polowanie na szaraka. U nas żniwa w pełni, przez co zwierzaki mocno niespokojne.
1.
2.
3. W biegu.
Pozdrawiam
Szarak rewelacja. Szczególnie pierwsze podoba mi się najbardziej. :grin:
Ale pięknie Ci zapozował :) Gratuluję refleksu!
I udało Ci się świetnie to "polowanie" :)
!-ka świetna.
Gratulacje i pozdrowienia.
Rewelacyjny wątek.
Świetny futrzak :) - jak ostatnio byliśmy z Karolem w Regietowie, to mi uciekł niestety. A blisko był.
Bardzo fajnie trafiony zajączek :) pierwsze naj.
Pzdr
Szarak pięknie upolowany.
Muminek, gratuluję sesji z futrzakiem. Ładne kadry i kolory, jakościowo bez zastrzeżeń.
Tymczasem ja w sobotę byłem na żołnach, ale wróciłem na tarczy. Niedziela z dudkiem, ale tylko jedna fota, za to z czubkiem i turkuciem.
Pozdrawiam
Fajne i namacalne spotkanie oko w oko z szarakiem.
Lucasowi niezmiennie zazdroszczę dudka. Ładnie zapozował.
Lucas - dudek rewelacja. Dla takiej foty można "zmarnować" niedzielę. :grin:
Szaraczek bardzo dobry :)
Dudek rownie cudny :)
pozdro
Lucas - wspaniałe łowy, zarówno Twoje jak i dudka:)
Piękne zdjęcie dudka.
Człowiek na bezrobociu to z nudów i stare foty przegląda. Takie coś wygrzebałem:
Pozdrawiam
piękne fotografie... pozdrawiam :-)