A może takie?:grin:
Wersja do druku
A może takie?:grin:
Uliczne z Dubaju - świetne.
Nie masz więcej nocnych z tej mieściny?:wink:
Pozdrówka.
a bardzo proszę...
Fajna bryka :-P
Może nawet wygląda lepiej w nocy niż w dzień? :) Trochę leci w prawo ale nie ważne :wink: Znowu widzę ziarno (jakby HDR) jak na porannym widoczku z łódką. Czy to jakieś eksperymenty z nową obróbką?
jeszcze jedno...
No i to jest zajebi**e :) Lubie twoje nocne zdjęcia :)
Znad zalewu jak dla mnie bardzo przyjemny kadr, w obrobke nie bede sie mieszac,mnie nie przeszkadza - tak jak jest - jest ok.
Nocne z Dubaju fajowe :grin: nie zaluja kasy na oswietlenie....biedaki :-P
To nadmorskie zbytnio nie porywa....i te plamki na niebie :roll:
Przed oszczędzaniem w Dubaju trzeba było do nocnych zdjęć zakładać szare filtry, a teraz nie trzeba ;-)
Nocne fajniste :)
Motyw żaglówki płynacej z cienia do strefy słońca po dość wzburzonych falach podoba się. Bajecznie drogie autko na ulicach Dubaju w nocnej scenerii stanowi mocny akcent tego miasta i zarówno to jak i następne z ferią światełek na palmach są bardzo widowiskowe.
Często tu zaglądam i znów moje oczy nacieszyłem ładnymi fotkami. Te kolorowe światełka- zrobiło się świątecznie.:grin:
Najbardziej mi się palmy podobają. Świetne zdjęcie :grin:
Kochani. Wstawiam zdjęcie pięknie wyprostowane przez Helmutha w kolorach naturalnych. Troszkę poprawiłam (w końcu mi się udało)czarne niebo, bo lekko szumiało (oczywiście z mojej winy).
Heniu serdecznie dziękuję i pozdrawiam :grin:
No prosze w duecie wyszlo calkiem niezle:mrgreen:
dół zdjęcia fajny :) lecz góra zlewa się i obcięta:???:
Toż to najwyższy budynek świata, ręki mi nie starczyło :wink::grin:
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Znacie już, wstawiłam dziś do galerii, ciekawa jestem Waszych opinii...
małe wielkie smutki
Jak najwyższy to spoko wtedy:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Zastanawia mnie co jej powiedziałaś że się rozpłakała :)
Oglądała program Martyny Wojciechowskiej jak słoniątku umarła mamusia...
a że matka z aparatem w ręce nie dziwi więc opowiadała mi treść programu... a ja paskudnie to wykorzystalam, ale potem wyprzytulałam...
Przebiegła Ty :)
Już się zaczynałam zastanawiać, czy Ty serca nie masz: dziecko krokodyle łzy wylewa, a Ty zdjęcia strzelasz :) Ale skoro wyprzytulane, to mnie, jako "oglądaczkę" bardzo cieszy, że z aparatem wtedy byłaś, bo zdjęcie przypadło mi do gustu (a dokładnie lewa jego część, ta zapłakana).
Najwyższy budynek po kliknieciu zabawnie mi sie otworzył bo iglicę zwieńczał Twój uśmiechniety emotikon. W pierwszym momencie trochę mnie zastanowiło w drugim sie usmiałem. Wracając, uważam, że fajne jak z ciemnej czelusci nocy wyłania się taki delikatnie oświetlony monument. Portret z łezką smutny i ładny poprzez swoją naturalność.
Co by na to Freud powiedział ? :wink: :lol:
Dziękuję i pozdrawiam :grin:
No, teraz to ten najwyższy klocek podoba mi się bardzo, aczkolwiek obciąłbym trochę tego dołu w innym kolorze i może być :)
Heniobe - Helmuth lubi proste więc prostuje, ja wychodzę z założenia , ze szerokokątny jest krzywy i tak ma zostać. :grin:.
Jest jednak kilka zdjęć , które życzyłabym sobie wyprostować, a nie udało mi się to tak jak bym chciała w PS-ie. Widocznie nie sciągnęłam wtedy tego programu , bo troszkę opanowałam ps-a i pomyślałam , że na moje potrzeby to mi wystarczy. Teraz z chęcia sprawdzę wiadomość od Ciebie i skorzystam z programu.
Dziękuję i pozdrawiam :grin:
Obiecuję (zabiorę się za to jutro lub pojutrze) :grin:
Dziękuję za pamięć :grin:
Trochę mnie tu nie było - jak zobaczyłem zdjęcie (przedostatnie - H) myślałem że trafiłem do wątku Helmutha...:roll:, fotka bardzo przyjemna.
Ostatnia, czyli "małe wielkie smutki" - świetny dyptyk - ocena w galerii.
Pozdrawiam
Nie lubię takich kolorów jakie sa na ostatniej focie ale za to lubie zwiedzać swiat na twoich fotografiach.
Na ostatnim podoba się ładnie podzielony kadr. Jest prosty, przejrzysty, ładnie prowadzi wzrok. Nie mam przekonania do barwy która jest za zimna i sprawia trochę nie naturalne wrażenie.
To prawda współpraca z Helmuthem jest bardzo owocna :grin:
(dziękuję :grin:)
Miło, że wpadacie :grin:
Ciekawi ludzie-
...pani złapana w greckiej miejsowości portowej
Wygląda na marudę:)