Kurcze jak u mnie na mazurach:grin:
Wersja do druku
Kaszuby - Jezioro Ostrzyckie. Przygotowanie do gradobicia. Wracając jechałem po 5 cm kulek lodowych :shock:
https://forum.olympusclub.pl/attachm...5&d=1369210820
238. Załącznik 89135
Ależ odleciałem, takie zaległości.Będę słodził, pszczoła cudna - mucha nie siada, a mucha u malucha :grin: Kaszuby, jakie cudne :grin:
Dzieciak z kieliszkiem na nie, Kaszuby na wielkie TAK.
He, wiedziałem że zdjęcie będzie kontrowersyjne. Sam w pierwszym momencie jak zobaczyłem małego pijącego z kieliszka to się wzburzyłem. Okazało się że babcia dawała mu w tym rosołek, bo inne naczynia za duże były na jego małe rączki. A że wesele to było, wszyscy pili, a mały ubrany odpowiednio to skojarzenie samo się układa.
Nie dawałem do działu humor, bo to nie humor, ale ciekaw byłem reakcji. A zdjęcie bardzo prowokujące jest.
Cieszę się, że się na Was nie zawiodłem - na nikim :)
Kaszuby będę wrzucał.
https://forum.olympusclub.pl/attachm...6&d=1369214549
239. Załącznik 89136
Gradobicie świetne, aż się jeziorko do środka siebie wlewa. :-D
A co Ty się tak tłumaczysz? Tłumaczą się ludzie winni, Coś przeskrobał... Gadaj! :mrgreen:
Fotka to 50%a intencje wstawiającego drugie 50%.
Trza zluzować poślad i popatrzeć zezem, przez mniemanologię stosowaną na fotę z weseliska, ludzieee z weseliska!!!!
Kiedy ostatnio bawiliście się na weselu przy Białym Misiu?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Haha, ale mi chodziło tylko o to, że samo zdjęcie mi się nie podoba ;-) Przecież to ocena zdjęć ;-)
Saboor - tak już zupełnie poważnie to niestety jest to utrwalanie pewnych schematów. Jeżeli podczas tego picia rosołku wujkowie i ciocie byli mocno rozbawieni to dzieciak może zapamiętać taki schemat - kieliszek - fajna zabawa - pozytyw. I potem będzie zdziwienie jak w wieku kilkunastu lat przyjdzie do domu po kilku głębszych. Z tego co pisze Bodzip na szczęście tak chyba nie było ale skojarzenia z tym zdjęciem mogą być właśnie takie.
Kaszuby ładnie pokazujesz, czekam na wschody i zachody, mam nadzieję że będą...