Podpiszę się pod stwierdzeniem Jolly i dodam, że dla mnie są świetne.
Wersja do druku
Podpiszę się pod stwierdzeniem Jolly i dodam, że dla mnie są świetne.
Mi też ten portrecik- nie portrecik się podoba, w/g mnie ta ciemniejsza surowa wersja lepsza- naturalniej wygląda
Już zostało powiedziane, że portret jest świetny, więc nie będę tego powtarzać ;) Ale z tych dwóch wersji wybieram tą obrobioną. Może to kwestia mojego monitora, ale nie widzę nachalności w obróbce, tylko bardzo przyjemne rozjaśnienie, z zachowaniem klimatu oryginału. Podoba się :)
Świetny portret. Bardziej przypadła mi do gustu wersja obrobiona -jaśniejsza, pastelowa.
Najwyższy czas trochę odkopać wątek. Dzisiaj trzy zdjęcia które ostatnio wrzuciłem do galerii:
352.
tylko jeźdźca brakuje...
353.
zamyślona
354.
surowe oblicze
Wszystko "ustrzelone" na ostatniej wyprawie...
Jak znajdę trochę czasu i obrobię resztę, to znowu Was pomęczę "relacją z podróży"...:wink:
Pozdrawiam
konik dosyć dosyć :)
zamyślona wyszła kapitalnie :)
surowy też spoko :) szkoda że się nie spojrzał :)
Z ostatniej serii najbardziej podoba mi się zamyślona gdzie uroda z egzotyką zagrały i nie można oczu oderwać. Osiodłany koń na skałach niecodzienny widok i fajny moment. Wątpliwości mam jedynie przy portrecie mężczyzny i to nie ze wzgledu na wpis Willowa. Uchwyciłeś profil i brakuje mi wyrazu oczu lub spojrzenia, sama postać bez nawiązania do otoczenia mogącego budować jakąś sytuację. Te cechy sprawiły, że zdjęcie jest fajne ale go nie czuję, on może być znudzony, zmęczony, zatroskany itp i wszystko do niego pasuje ale zdjęcie nie określa żadnego ze stanu.
Powiem krótko- podobają się wszystkie trzy (a i inne w galerii też).:)
z ostaniej serii wszystkie ładne jednak z wyraźnym wskazaniem na 353 :D zwraca sie na nie szczególną uwage.... :)