Ciekawa monstrualizacja kontrabasu a zarazem miniaturyzacja kontrabasisty.
Wersja do druku
Ciekawa monstrualizacja kontrabasu a zarazem miniaturyzacja kontrabasisty.
Świetne podejście, pewnie warunki były beznadziejne.
Wczoraj byłem na koncercie, gdybym wcześniej
widział Twoje zdjęcie pewnie bym spróbował
Cię naśladować, a tak na moich fotkach jest więcej
przeszkadzajek niż tematu.
Jeszcze kilka fotek z tego samego koncertu. Krakowska grupa Tam tam i tutu. Warunki oświetleniowe były tragiczne. Mój prastary Nikon D200 z ciemną sigmą 10-20 na 800 ISO rejestrował ciemność plus kilka kolorowych punkcików reflektorów na scenie.
Na szczęście miałem mój ulubiony zestaw do strobingu. Dwoma sprytnie rozstawionymi lampkami SB-28 zrobiłem sobie światełko takie jakie chciałem. Strobing rzondzi!!!!
1484
1485
1486
1487
Świetne.
Ja byłem na koncercie w drezynowni
- możecie to sobie wyobrazić.
No ladnie poswiecone fakt. I do tego kreatywnie mocno, znaczy z glowa. Podoba sie.
Moglbys cos wiecej napisac gdzie rozmiesciles lampki - jedna jak widze jakos doswietla plan z tylu, czyli scene z orkiestra. Druga widze zmienia polozenie.
Na statywach montowane? Czy na jakichs prostszych podstawkach?
Wyzwalanie radiowe? Jakies modyfikatory swiatla stosowales, czy gola lampa?
Przepraszam za ilosc pytan, ale... uczyc sie od lepszych od siebie to podstawa.
Tomek
dynamicznie jest!!!
[QUOTE=Rafał Czarny;729836]Jeszcze kilka fotek z tego samego koncertu. Krakowska grupa Tam tam i tutu. Warunki oświetleniowe były tragiczne. Mój prastary Nikon D200 z ciemną sigmą 10-20 na 800 ISO rejestrował ciemność plus kilka kolorowych punkcików reflektorów na scenie.
Na szczęście miałem mój ulubiony zestaw do strobingu. Dwoma sprytnie rozstawionymi lampkami SB-28 zrobiłem sobie światełko takie jakie chciałem. Strobing rzondzi!!!!
[QUOTE]
To nie jest dynamit, to czeskie świństwo(C-6) eksplozja energii, Fukishima i cała reszta! Kard, światło-jadę do Ciebie na warsztaty stolarskie z zawiści! Daj mi hebel ja się zabiję!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Niech piszą co chcą, to jest full wypas.
Nie lubię Cię!:twisted::twisted:
Albo nie lubię, i tak kiedyś będę lepszy, jak nie ja to moje potomstwo! Ha!
Pozdrawiam
zauroczony sfrustrowany
Ja
"Full wypas!" (albo "Grubaśne!") :-P
Napisz koniecznie jak ustawione lampy!!
Strobing żondzi !
Czas już zacząć naukę (to do siebie zamówiłem właśnie wyzwalacze).
Fajne foty Gratuluję. AP.