W sumie powinno być tylko błekitne niebo. Bo samolot jest niewidzialny przecie :)
Wersja do druku
Ale moze jakies konkrety...? Moglbys swoja wiedza oswiecic mnie - nedzarza i pokazac na przykladach jak Sztuka wygladac powinna?
Wszyscy sie moze czegos nauczymy- na przyklad jak na bezchmurnym niebie i bez smigiel samolotu pokazac dynamike?
Pewnie nie zauwazyles w swojej wielkosci, ale juz kilka razy wspominalem na forum, ze jest ze mnie inwalida fotograficzny- ani zadnej szkoly skonczonej nie mam, ani ksiazki nie przeczytalem, zadnego kursu- nawet korespondencyjnego nie ukonczylem.
Czasami nawet aparat do gory nogami trzymam. Nie mowiac o tym, ze najczesciej robie swoje wyfociny na AUTO. Do tego jeszcze dochodzi wada wzroku, watpliwe zdrowie psychiczne, podejrzane pochodzenie, malo przydatne wyksztalcenie i juz masz wypisz-wymaluj glupka wioskowego, przy ktorym pies Cywil jest niemalze Einsteinem.
Z moim zdaniem nie liczy sie nawet automatyczna sekretarka, moj otwieracz do piwa i nawet celnik na granicy nie zwroci na mnie uwagi, chocbym trzymal reku cztery glowice atomowe.
Taki jestem beznadziejny.
Jestem w stanie zepsuc kulke od lozyska i nie wychodzi mi kompletnie nic- nawet wlosy.
Reasumujac- kompletna ofiara lasu ze mnie.
Jesli o czyms zapomialem, to prosze- przypomnij :D
Nic nie zrozumialem, ale to pewnie przez to, ze nie wzialem tego samego, co lekarz tobie przepisal. Dalbys rade to przelozyc na jakis bardziej zrozumialy, dla mnie nedzarza fotograficznego, jezyk?
k@czy - może się nie znam, ale to Twoje B2 bardzo mi się podoba, a to F-16 z napędem mięśniowym jeszcze bardziej. :grin:
Ale, żeby tak od razu taką samokrytykę składać... :wink: ... i to bez walki?
Prezesie ja to nawet nie mogę pochwalić bo zaraz będzie że TWA ;)
Userze Mouson to jest niedopuszczalny, frontalny atak i nieuzasadniony atak na k@czego, to nie ma nic wspólnego z dyskusją o fotografii, a mieszanie do tego Pani / Pana Nędzy i obrzucenie Jego /Jej epitetami , to coś co będzie wymagało zorganizowanego odporu.
Proszę o wskazanie udanego dynamicznego Twego kadru z pokazanym w zacytowanym przeze mnie zdjęciu bombowcem sił powietrznych USA.
Jeżeli nie wskażesz , obiecuję zorganizowanie fotopopojedynku miedzy k@czym a Tobą na uzgodniony z Wami temat, niech wspólklubowicze kunszt Wasz ocenią i rozsądzą w demokratycznym glosowaniu.
Pozdrawiam AP.
http://i89.photobucket.com/albums/k2...9/P8220668.jpg
Popieram zdanie Andrzeja. Nie jesteśmy tu, żeby robić jazdy i obrzucać się epitetami. Mouson pokaże nam swojego B-2 i zobaczymy, który lepszy.
Bardzo prosze o spokoj i wklejanie lolotow, a nie potyczki slowne!:)
Dawac FOTKI!
pozdrawiam serdecznie
Janek
Czy Ty czasem na warsztaty w zlodziejowie nie chodzisz??Zauwazylem wlasnie ,ze tego typu artystyczno,profesjonalne,a w zasadzie durne i puste zwroty co niektorzy zaczynaja stosowac po uczestnictwie w tamtej komedii.Jeszcze uzyj NO PANIE,KADR CIAZOWY,CIAZY OBRAZ PO PRAWEJ,ODNALAZLEM SIE.....Kurde,bede miec Ciebie za artyste.A jeszcze jak napiszesz ,ze autor cos zrobil a on tego nie robil to nawet poklony Ci bede robic.
Dziwie sie ,ze nie zaproponowales Ikara w LD bylo by DZIELO Z HISTORIA