Czarne tło i wyszło rewelacyjnie. Brawo :)
Wersja do druku
Czarne tło i wyszło rewelacyjnie. Brawo :)
169 trafiła w mój gust, w samo centrum. Fotka dzięki czarnemu tłu i ograniczeniu do dwóch obiektów stała się emblematyczna, uporządkowana, wyrazista w przekazie jak tarcza herbowa, a jednocześnie przestrzenna, świetlista i kolorowa. Oceniam ją bardzo wysoko.
Pzdr, TJ
Pięknie w locie uchwycony:-) Gdybyś nie napisał o tej oponie pomyślałbym, że to nocne zdjęcie bardzo zręcznie oświetlone lampą błyskowa.
przedostatnie z Gnu nie do końca mnie kupuje - ale ten motyl świetnie wyszedł na tle opony
czarne tło idealnie tu zagrało :)
Motyl rewelacja... Opona też nieźle :wink:
Co do pochodzenia to jego pradziadowie musieli mieć do czynienia z naszym Bielinkiem od kapusty.
Sztos!!! Jestem pod wrażeniem!! Piękne zdjęcia! :)
Kapitalne kadry, zwłaszcza portret goryla.
Miło, że motylek wam przypadł do gustu ;)
Musieli, to ta sama rodzina :)
170. Na owadach się nie znam ale to na górze to chyba osa a to na dole to raczej na pewno pająk. Waleczna i sprytna osa pokonała pająka, potem pozbawiła go nóg dla ułatwienia sobie transportu i zaciągnęła tak przygotowanego pająka do swojego gniazda.
(jeżeli ktoś może poprawnie zidentyfikować "osę" to byłoby super, dla ułatwienia podam, że to okaz kongijski... :)
Załącznik 217193
to Ci sprytna bestia
robactwa nie lubię ale osy w takiej walce całkiem spoko się ogląda ;)
Piękna akcja w kadrze! A i sam kadr zarówno technicznie jak i estetycznie bardzo przyjemny.