Musze przysiąść, poczytać literaturę, przejrzeć fora-jaka klisza, ustawienia etc. co by na starcie się nie zrazić.
Zapewne zacznę focić "full analog" to kwestia tylko czasu :P
Wersja do druku
Musze przysiąść, poczytać literaturę, przejrzeć fora-jaka klisza, ustawienia etc. co by na starcie się nie zrazić.
Zapewne zacznę focić "full analog" to kwestia tylko czasu :P
Odkopię temat, a co :D
Mam nadzieję, że nie dostane po łapkach za konkurencyjny system ;) Canon 60D + Helios 40-2. To znaczy jestem na 98% pewna, że to on, bo może to byc też Chinon 55mm f1.4.
Ale miniaturki to się źle ogląda :(
@luc4s no ale widać przecież co na zdjęciu jest ;) Teraz i tak większość fora na telefonach ogląda ;) Już i tak edytować nie mogę tego posta, żeby podmienić.
To jeszcze jedno wrzucę, też Helioskiem machnięte, tylko nie pamiętam już którym aparatem:
Takie no normalne foty, nic super-hiper.
Teraz znacznie lepiej :)
Oj alcha alcha. Chyba się na Ciebie uwziąłem :mrgreen: Jakie miejsce dziewczyno ?? :shock:
Popatrz:
Załącznik 186512
Załącznik 186511
Jeśli będzie różnica, to będzie wynosiła kilkadziesiąt kB. Wartość niezauważalna przy dzisiejszych dyskach.
Oj @Bodzip Bodzip, no uwziąłeś się na mnie jak nic ;) Wiem, ze to kilkadziesiąt kilobajtów na zdjęcie, ale wiesz jak jest... kilkadziesiąt kilobajtów tu, kilkadziesiąt kilobajtów tam... ;) Ja tych danych nie potrzebuję, więc nie zachowuję ich, no zwyczjnie po ludzku nie czuję potrzeby gromadzenia niewartościowych danych, nawet jeśli zajmują niewiele :) Jeśli ktoś chce i potrzebuje to niech sobie gromadzi, ja przecież nie bronię nikomu :)
Ostatni portrecik z helioska - ładne :)