Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Zacznij od katalogu /home
jest to zazwyczaj główny katalog użytkownika danego urządzenia
Eeee, to jest Android, a nie Debian. Generalnie w Androidzie jak usuniesz, to usuniesz. Można się ew. posiłkować dodatkowymi programami. Niestety część wymaga root'a. Ale jest np. taki Dumpster, który pozwala odzyskać przypadkowo skasowane pliki. Jednak pewnie zadziała, tylko dla tych kasowanych po jego instalacji.
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Eeee, to jest Android, a nie Debian. Generalnie w Androidzie jak usuniesz, to usuniesz. Można się ew. posiłkować dodatkowymi programami. Niestety część wymaga root'a. Ale jest np. taki Dumpster, który pozwala odzyskać przypadkowo skasowane pliki. Jednak pewnie zadziała, tylko dla tych kasowanych po jego instalacji.
Zainstalowałam sobie ten program na wszelki wypadek...:)
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
No, wiem :cry:
Ooo, dzisiaj się będę widział z kumplem, który programuje dla Androida. Jest jakiś tam deweloperem. To się go zapytam, choć pewnie bez roota i tak się nie obejdzie, a Beata tego nie przeskoczy.
No nic... zdjęcia i tak pewnie już nie odzyskam, ale pięknie dziękuję za pomoc...;) Teraz jak się przyglądam temu marnej jakości wycinkowi to mogę stwierdzić że wcale nie jest takie wspaniałe jak myślałam na początku - trochę niedoświetlone i takie tam... podobało mi się przede wszystkim ze względu na to że łabędź pięknie rozłożył skrzydła.<br><br>Kto wie może uda mi się jeszcze kiedyś "upolować" taki moment:)
1 załącznik(ów)
Ale ładne, i nie słuchaj, jak ktos Ci powie, że landszafcik:wink:
Sepi19 :) obiecuję nie przejmować się "takimi" opiniami... czasem takie (ja to nazwę) lekkie podejście do tematu, jest najlepszym sposobem na pokazanie nastroju.
I dawania sobie radości z fotografowania :lol:
Pewnie że tak! Szkoda tylko że w takich miejscach komary są bezlitosne...:( jestem cała pogryziona!
67 bardzo fajna...super zdjęcie