Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Wreszcie mam internet. Odpalili nadajnik w Kiełpinie i net chodzi na karcie Play :) Kaszubska szkoła :mrgreen: :mrgreen: Załącznik 89060 Ja pier...:shock: Czym skorupka za młodu i takie tam :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Wreszcie mam internet. Odpalili nadajnik w Kiełpinie i net chodzi na karcie Play :) Kaszubska szkoła Ale minę ma - widać, że wie, że łatwo nie będzie... :) Pozdr
Cytat: Zamieszczone przez barmichal76 Ale minę ma - widać, że wie, że łatwo nie będzie... :) Pozdr Tiaa, oczęta spuszczone, a na japce zbójecki uśmiech(dadzą jeszcze jak po ściemniam, że to pierwszy raz??)
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Wreszcie mam internet. Odpalili nadajnik w Kiełpinie i net chodzi na karcie Play :) Kaszubska szkoła :mrgreen: :mrgreen: Załącznik 89060 Widocznie stary już jestem ale nie śmieszą mnie takie obrazki.
Cytat: Zamieszczone przez Lilen Widocznie stary już jestem ale nie śmieszą mnie takie obrazki. Toż to z rosołem człowieku :mrgreen: W życiu bym takiego zdjęcia z reala nie załączył. Jednak dałeś się zrobić w bambuko :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Wreszcie mam internet. Odpalili nadajnik w Kiełpinie i net chodzi na karcie Play :) Kaszubska szkoła :mrgreen: :mrgreen: Załącznik 89060 100 lat :-)
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Toż to z rosołem człowieku :mrgreen: W życiu bym takiego zdjęcia z reala nie załączył. Jednak dałeś się zrobić w bambuko :mrgreen: Ani przez moment nie pomyślałem, że ktoś mógłby dać takiemu dziecku alkohol. Po prostu pewne rzeczy mnie nie bawią - może dziwny jestem.
Cytat: Zamieszczone przez Lilen Ani przez moment nie pomyślałem, że ktoś mógłby dać takiemu dziecku alkohol. Po prostu pewne rzeczy mnie nie bawią - może dziwny jestem. Zaraz: dziwny... jakaś metoda na życie to jest, mniej zmarszczek mimicznych. ;-)
Kaszuby... :D 237. https://forum.olympusclub.pl/attachm...3&d=1369170874 Załącznik 89123
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Cytat: Zamieszczone przez Lilen Ani przez moment nie pomyślałem, że ktoś mógłby dać takiemu dziecku alkohol. Po prostu pewne rzeczy mnie nie bawią - może dziwny jestem. Zaraz: dziwny... jakaś metoda na życie to jest, mniej zmarszczek mimicznych. ;-) Kawał mi się przypomniał. - Ty wiesz jak mój synek kląć potrafi! Chłopie, niesamowite :D - A ile ma lat? - 3 ! - Aaa, a modlić się już umie? - No coś Ty?! Takie małe dziecko!