Cześć
Świetne, fajne, sympatyczne itp itd ;)
Pozdrowionka
Wersja do druku
Cześć
Świetne, fajne, sympatyczne itp itd ;)
Pozdrowionka
Bleee.... jak patrze na Twoja córke to zastanawiam sie nad swoja... jak to bedzie... jak bedzie wygladala... co robila... jak reagowala...
kurcze zawod ojca to ciezki zawód... Oj ciężki!
Rrrradek, fotografuje ja od blisko 2.5 roku, wiec juz nabrala wprawy ;) Miewa nawet humory, gdy nie chce byc fotografowana i pozwala tylko na jedno czy dwa zdjecia. Ogolnie jednak chyba lubi to. Czasami siedzi powaznie i stara sie zachowywac, jakby nie zauwazala obiektywu i daje sie "obstrzeliwac". A czasami celowo pozuje strojac rozne minki, jak na zdjeciu z wiankiem :)
Dzieki za gratulacje. Fakt, jest swietna :)
Kisi, zawod ojca to nie zawod, a powolanie ;) Fakt, ja nad swoja tez duzo mysle. Kiedys myslalem o tym, jak to bedzie, gdy zacznie chodzic i mowic. A teraz patrze zdziwiony, ze juz taka duza i niedlugo do szkoly pojdzie... :)
napatrzyc sie nie moge... pelen podziwu jestem dla Twoich zdjec!
miod na oczy :)
Sam jutro planuje wybrac sie na te schody na starowce, miejsce bardzo ciekawe na sesje
Zdjęcia po prostu poezyjne... niby albumik rodzinny, a strasznie przyjemnie się ogląda.
Gratulacje.
Fajnie cos takiego przeczytac, dzieki wielkie :)
Zeby jednak nie bylo kolorowo, mam i takie, ktore mozna uznac za mniej udane ;)
Jeszcze cieple, z tego weekendu, tak na szybko.
Tyle co z Rawa wywolane, pomniejszone, nawet wyostrzane na szybko (krawedzie...).
Bardzo interesuja mnie Wasze opinie na temat kolorystyki, jak to widzicie?
1
2
3
4
Ciepłe kolorki, które na Twoich zdjęciach baaardzo lubię oglądać (bo o modelce już nie będę się powtarzał ;) ). Jak dla mnie bardzo OK!
Dzieki, PioRo, znaczy, ze nie jestem sam ;)
Powiem krótko, trzymasz poziom :).
Piąteczka !! z plusem