Odp: Raz nyny'emu smierc....
205 - ładna "fakturka" :)
1 załącznik(ów)
Nieco wieksza skala - na pelnym inna jakosc.
206.
Załącznik 77218
pozdro
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
Nieco wieksza skala - na pelnym inna jakosc.
pozdro
Przyznam uczciwie, że zdjęcia robali specjalnie mnie nie kręcą, chociaż jestem pełna uznania dla techniki i umiejętności "robaczarzy" ;) W tej fotce niespecjalnie zachwyca układ kadru, bo wydaję się mocno chaotyczny; niemniej precyzja i celowość natury, choćby w konstrukcji takiego oka, zadziwia. I sądzę, że to największy walor tego typu fotografii - poznawczy :)
Pozdrawiam.
Cytat:
Zamieszczone przez
PaniNikt
Przyznam uczciwie, że zdjęcia robali specjalnie mnie nie kręcą, chociaż jestem pełna uznania dla techniki i umiejętności "robaczarzy" ;) W tej fotce niespecjalnie zachwyca układ kadru, bo wydaję się mocno chaotyczny; niemniej precyzja i celowość natury, choćby w konstrukcji takiego oka, zadziwia. I sądzę, że to największy walor tego typu fotografii - poznawczy :)
Pozdrawiam.
To uczciwy komentarz :).
Pozdrawiam.
Cytat:
Zamieszczone przez
PaniNikt
Pozdrawiam.
To jest jakies 97% kadru, przy tych skalach nie ma zabawy w kadrowanie, tutaj ma sie zmiescic jak najwiecej "robala",w jak najwiekszej GO, z jak najlepszym detalem i wreszcie nienagannym swiatlem :)
Oczywiscie jeszcze duzo temu zdjeciu do zalozen brakuje rzecz jasna :)
pozdro
Nyny.Dlaczego nie zabawisz sie w plenerze lapkiem i softem typu Helicon Remonte.Ameryke w kadrach bys mial.Okablowac,polaczyc,butona wcisnac i kawy nie wypijesz jak fotka gotowa.
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
To jest jakies 97% kadru, przy tych skalach nie ma zabawy w kadrowanie, tutaj ma sie zmiescic jak najwiecej "robala",w jak najwiekszej GO, z jak najlepszym detalem i wreszcie nienagannym swiatlem :)
Oczywiscie jeszcze duzo temu zdjeciu do zalozen brakuje rzecz jasna :)
pozdro
Jasne. Aczkolwiek - i to nie jest żaden przytyk - znaczna część fotografii makro ma również walory artystyczne, nie tylko techniczne :) Ta akurat w oko mi się rzuciła i tak ją odebrałam.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Nyny.Dlaczego nie zabawisz sie w plenerze lapkiem i softem typu Helicon Remonte.Ameryke w kadrach bys mial.Okablowac,polaczyc,butona wcisnac i kawy nie wypijesz jak fotka gotowa.
To juz bym nic nie musial wtedy robic;)
pozdro
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
To juz bym nic nie musial wtedy robic;)
pozdro
Poza tym,ze pod kazdym zdjeciem musial bys pisac,ze to wg mirka pomyslu to nic.Takie zycie.
PACZ http://www.youtube.com/watch?v=L5VTH8IFdSw
A ja obiecuję w wolnej chwili przejrzeć wcześniejsze, bo czepiłam się tylko ostatniego :)