Dawaj Natalię :grin:
Wersja do druku
Dawaj Natalię :grin:
Dostojne te Twoje zwierzaki : ) Przyjmują fajne, "wyrafinowane" pozy ;D
Pierwsze ujęcie kotecka b. mi się podoba, ze względu na ujmującą minkę : ) I to mój faworyt z Twojej ostatniej wrzutki : ) 2. Również mi się podoba, Killer przyjął fajną pozę : )
Ogólnie seria MZ na + : )) Zresztą ja mam słabość do zwierzaków, także moja opinia jest...jaka jest : )))
Pozdrawiam, Ola : )
Forever_k3w fajne zwierzaki, ale Natalia zostala wywolana do "tablicy"...:-)
Zwierzaki prze kochane :) pięknie sfotografowałeś ich "urodę" ? Niech będzie że urodę :-P
Dzięki wszystkim piszącym ;) Teraz kilka zdjęć z "warsztatów" przeprowadzonych przez fotomedie...(Chłopaki mówicie i macie;) ) Co do jednego nie mogłem się zdecydować;)
To może ja coś napiszę : )
Ostatnia wrzutka przypadła mi do gustu : )
1. Nie podobają mi się ucięte koniuszki palcy, za to tonacja bardzo fajna : ) Może ciut mniejszą GO bym widziała, ale to takie moje "widzimisię" : )
2. Bardzo ładne, ciepłe, letnie barwy, do tego sympatyczne światło i kadrowanie : ) Jedna z lepszych tej wrzutki, MZ : )
3. Ta tonacja również ciekawa, ale ze względu na porę roku i subiektywne odczucie, z tych dwóch, MZ lepiej dwójeczka : )
5. Jest bardzo ciekawe. Intrygujący gest, wyraz twarzy i fajne b&w : ) Moj faworyt z tej wrzuty : )))
6. Nie podoba mi się gest, jest MZ bardzo nienaturalny...reszta ok : )
Pozdrawiam : )
Dwojka oraz piatka najbardziej mi podchodza...
Watkotworca to chyba powinien juz tez dzial zmienic.. Toz to juz nie sa zdjecia poczatkujacego :)
T.