-
Z poprzedniej wrzutki jako najbardziej ciekawe to te z parą młodych i na traktorze. Zapewne nietypowość sceny o tym zdecydowała. Z ostatnich to to te z sianem na pierwszym planie ale i uwaga gdyż jakby coś z ostrością działo się nie dobrego i to dotyczy raczej wszystkich.
-
Witaj !
Młodzi z poprzedniej wrzuty, fajne bo wygląda to jak reportaż z fotografii ślubnej :grin: a z ostatniej : 222,224,225 i 226 ze szczególnym naciskiem na 222 i 224 co to za miasteczko w dole ?
Pozdrawiam
-
Z ostrością... hmmm, być może... :roll: ale nie mam pojęcia czym to moze być spowodowane :???:
Wydaje mi się, że ot Szczawnica ale nie jestem tego pewna gdyż nie za dobrze znam Pieniny :) zdjęcie robione z Palenicy :wink:
-
5 załącznik(ów)
No to teraz kolejna wersja Street :grin:
-
Witaj !
bardzo fajne 229 i 231 pierwsze ma ciekawy klimacik (interpretacja dowolna)
wygląda jak po sprzeczce dwojga albo i trojga ludzi w kadrze .
Pozdrawiam
-
Czwarta i piąta fotka mi pasuje:)
-
4 załącznik(ów)
Saboor, Jackowlew dzieki :!: :wink:
Dzisiaj kolejne...
-
Z tej serii tylko 3 do mnie mówi - a było by znacznie lepiej gdyby na nodze był znoszony trampek :)
-
Witaj Igorra !
Jak pisał NightCrawler fota 234 plus stary trampek z odpadającą podeszwą i byłoby cudnie normalnie: 'do przerwy 0:1' :lol: .
Jest jeszcze jeden kadr, który mi się podoba to 233, tylko zbyt duży bałagan w kadrze - wiadra,balie są super ale góra już nie bardzo. rozprasza uwagę i psuje całość ....... uff ale się po mądrzyłem :-P
Pozdrawiam
-
Z poprzednich zdjęć podoba mi się 224. Ten stóg siana kojarzy mi się z jakimś pielgrzymem. Z ostatnich rzeczywiście 234 zwraca największą uwagę i takie na czasie jest :wink: