No, to jest prawdziwa zima:) Fajne fotki.
Będę tam w przyszły weekend, może jeszcze zima będzie:)
Wersja do druku
Nooo, fajny lab, fajny :D
Bioło, bioło, bioło, bioło, bioło, bioło, bioło, bioło, corny pies. Coś w kolorze robiołżeś?
Wieza telewizyjna pieknie osniezona.
Ja, kolorowe jarmarki... :-) :-) ;-) Coś tam mom. Poszukom w doma. A i pies jest czekoladowy a nie corny.
---------- Post dodany o 13:52 ---------- Poprzedni post był o 13:51 ----------
Zawsze jet tam taka malownicza. W zimie oczywiście :-)
Nie mam ostatnio czasu na bieganie z aparatem a i vena jakoś nie dopisuje, to wrzucam z szuflady. Wspominkowe - rejsowe.
GG90 - Owoc spaceru wieczornego po Karlskrone z Tropicem. A co przy tym pogadaliśmy...
Załącznik 143122
GG91 - W drodze na zakupy do Lydla.
Załącznik 143123
GG92 - Torby z zakupami przeszkadzały ale każdy z nas przynajmniej jedną rękę miał wolną by focić. W moim przypadku jeszcze fajkę jarać :-)
Załącznik 143124
GG93 - Front w innej odsłonie niż mieli koledzy. Wyskoczyłem chwilę później bo walczyłem z "Klopsiki oraz inne zjawiska pogodowe" :-)
Załącznik 143125
GG94 - Pod wieczór, zwłaszcza po burzy słońce wychodzi...
Załącznik 143126
GG94 - Wracając do portu, gdzieś na zatoce. Blisko Pucka już.
Załącznik 143127
Bardzo ładna wrzuta. Szczególnie GG92.
Wspominkowe - rejsowe bardzo fajne, szczególnie GG92 i GG93 :)
Fajny ten błysk w oknie :)
Ale ja się zapytowywołuję gdzie są ludziowie ? :roll:
GG94 - sie numerki zdublowały, więc poprawiając autora powiem że GG95 naj
Dziś, zupełnie spontanicznie trafiliśmy się z Tropicem. Najpierw wpadł do mnie do pracy, po drodze. Szybka ustawka, dobry pomysł Tropica i już o 17.00 byliśmy na terenie Muzeum Śląskiego. Zbyt późno na zwiedzanie (musimy wybrać się innym razem) ale na foty nie. Było odrobinę za zimno i stwierdziliśmy zgodnie pociągając nosami, ze trzeba powtórzyć wypad, bo miejsce ma potencjał.
GG96 - Pierwszy widok, idąc od parkingu.
Załącznik 143377
GG97 - Świetlik
Załącznik 143378
GG98 - Zespół świetlików :-)
Załącznik 143379
GG99 - Widok w stronę centrum Katowic. Mieszanina starego z nowym.
Załącznik 143380
GG100 - 12-50 gnie jak wściekłe. Nie umiałem bardziej wyprostować, nie tracąc kawałków budynku.
Załącznik 143381
Z szuflady wspominkowe - rejsowe... Jak fajnie powspominac :-)
Juz niebawem bedziemy kolejna wyprawe wspominac :-)
Jeszcze wczoraj mnie poniosło, na dobitkę kilka całkowicie nocnych zdjęć.
GG101 Świecące niewiadomoco.
Załącznik 143443
GG102 - Stare z nowym...
Załącznik 143446
GG103 - Fontanna w trybie StandBy.
Załącznik 143447
GG104 - Zainspirowany działalnością BIKERA :-) Świecąca reklama psuje cały klimat.
Załącznik 143444
GG105 - Tylko autobusów nie było...
Załącznik 143445
Zabiorę Was dziś na dwudniowy camp. Mocno powiedziane. Spędziliśmy dwa dni w terenie, nockę w przytulnym hotelu. Przyswajaliśmy zachowania w trudnych warunkach terenowych oraz mieliśmy możliwość potrenowania jazdy z instruktorami :-). Jak się rozpakowałem w domu to piach można było taczkami wywozić :-)
Dodam tylko, że podczas campu żadne zwierzę nie ucierpiało a samochody tylko nieznacznie ;-) :-)
GG106 - Najpierw trzeba przygotować teren ;-) Załoga w komplecie :-) Jako właściciel największego brzucha miałem zaszczyt zająć najbardziej odpowiednie miejsce.
Załącznik 150877
GG107 - Tajniki budowy offroadowych toczydeł.
Załącznik 150878
GG108 - Laboratoryjny kurs podnoszenia samochodu bez lewarka.
Załącznik 150879
GG109 - Nie laboratoryjny sposób pokonywania i wyciągania aut z kupy piachu.
Załącznik 150876
GG110 - Najmniej laboratoryjny kurs jazdy na pełnym pędzlu w terenie bez przyczepności :-)
Załącznik 150880
faaajne :)
Brakuje mi dwóch dziewczyn do kompletu :mrgreen:
Grzesiu znow Cie gdzies wywialo :-)
Fajne foty.
No to Jeep :) A już myślałem, że kampaniję wyborczą jaką prowadzisz ... Fajnie się "bawicie" - i fajne foto robicie ... Nic tylko pozazdraszczać :)
Pozdrówka.
Fajne foty,klimatycznie
świetna zabawa, zazdrszczę
pierwsze zdjęcie jest najlepsze, jeeeepy wymiękają przy DET`cie:mrgreen:
To były wszystkie kobiety na campie :-)
---------- Post dodany o 09:05 ---------- Poprzedni post był o 09:04 ----------
Ale skądże, to praca ciężka jest. ;-) :-) Służbowo byłem :-)
---------- Post dodany o 09:05 ---------- Poprzedni post był o 09:05 ----------
DET rzondzi :-) Strasznie trzęsie a najgorzej to gumę złapać.
@Waruga, jak ruszyłem na wyjazdy w lutym, tak teraz skończyłem. Już mi się nie chce walizki pakować. Na dłuższą metę to jest upierdliwe. Druga polowa roku zapowiada się mniej wyjazdowa.
GG111 - Piaskownia w Biskupicach - już pokazywałem to miejsce. Nie będę Was zamęczał. Zjazd ciągle robi wrażenie.
Załącznik 150935
GG112 - DET tej górki jeszcze nie przejechał.
Załącznik 150936
GG113 - Przenieśliśmy się na pustynię siedlecką. Urokliwe miejsce i mam wobec niego plany, niekoniecznie rozjeżdżając je.
Załącznik 150937
GG114 - Ruszyliśmy na pokazowego OS-a przebudowanymi autami.
Załącznik 150938
GG115 - Prawie jak Sahara :-)
Załącznik 150939
Rozumiem że to na Jurze ?
Grzesiu nie narzekaj, bywają gorsze służbowe wyjazdy. Fajnie się ogląda te foty.
Bodzip, jasne, na prawdę fajne tematy. Luty z firmy na narty, marzec szkolenie + SPA, kwiecień Argentyna + 2 dniowe szkolenie, maj mi się omsknął bo miałem urlop i rejs a czerwiec tylko weekend w Arłamowie i 2 dniowy offroad. I to jest super, bo w życiu żyjącym nie byłbym w stanie opłacić weekendów w SPA czy innych 5* hotelach.
Minusem jest to, że ciągle na walizce i mało czasu na pracę i zarabianie kasy. Potem odrabiam w firmie. 10-12h dzień to norma. Na drugie półrocze w firmie będę trochę przykuty do biurka bo mają nas przebudowywać. Ale i tak wrzesień i koniec października gdzieś. Takie szybkie 2-3 dniowe wyskoki. Czasem nawet nie zdążę aparatu wyciągnąć.