Te mgiełki są świetne.
Fajne foto i relacja.
Pozdrawiam.
Wersja do druku
Te mgiełki są świetne.
Fajne foto i relacja.
Pozdrawiam.
Tablice sa boskie :)
Ptactwu temu mówimy stanowcze nie :wink:... my czekamy na wiosnę i bociany.
Faaajne pelusie :)
Prawie jak u Alfreda Hitchcocka :-)
[QUOTE=waruga;940851]Prawie jak u Alfreda Hitchcocka :-)[/QUOTE
Prawie ... ptaków u mnie dostatek, abyście oglądać chcieli :grin:
No nie ogladac to my zawsze :-)
Malutki koliberek, sfotografowany w Choluli. (Cholula ponoć największa piramida stworzona przez człowieka)
tu tak słonecznie a u nas znów śniegiem sypnęło, dobrze że takie wątki mamy na forum :)
Żeby nie było, za słonecznie.
Zamęczę :mrgreen:
Tenochitlan, kiedyś Pałac Montezumy, teraz Pałac Prezydencki w nim piękne freski Diego Rivery.
Historyjka.
Freski - bomba, chłopak jak syn mafiosa :mrgreen:
Taki mały, a wie, do czego można zębów użyć. Faktycznie jak syn mafiosa wygląda.
Super fotorelacja. Oby wątek ciągnął się wiecznie :grin:
Canyon Sumidero rzeka Grijalva. Ubieramy kaftaniki, płyniemy i podziwiamy.
kurcze nie tylko u nas jest syf, biedny krokodylek...
Uxmal kolejne ciekawe miasto Majów. Świątynia Czarownika, kompleks zabudowań z misternie udekorowanymi fasadami w maski boga Chaca, węża.
Piramidki fajne.
Bardzo fajne.
Żałuję jednej rzeczy - Ty pewnie też. Czasami brakuje Ci szerokości. Np drugie z ostatniej serii. Tylko 14 mm, a gdyby tak pstryknąć dwa, i skleić w panoramę - to zmieści się cały obiekt, a i perspektywa się poprawi.
Taka moja sugestia na kolejne wyjazdy :mrgreen:
Dzięki Bodzipie za cenne uwagi.
Zdjęcia z drogi, Sierra Madre Zachodnia.
tak w ogóle to kilka panoram mogłeś zrobić bo krajobraz jakże inny od naszego. Piramidy fajne, ech, zazdraszczam wyprawy...
Z ostatniej wrzutki to 5 i 7. Zwłaszcza na 5 ta ściana robi wrażenie.
Co do sklejania - to i ja teraz mądry jestem. Jak łaziłem po Glasgow to też mam kawałki budynków, pomimo "mienia" - tfu posiadania 9-18 :mrgreen:
Zresztą od tego czasu mocno zmienił mi się styl robienia zdjęć. Cały obiekt - i owszem, ale szczegółu też wypatruję.
Świetna ta wrzutka zdjęć.
Takie krajobrazy kojarzą mi się z filmami o dzikim zachodzie typu Western. :mrgreen:
Gdzie pod gołym niebem sobie kowboje pędzili bydło, i tak po prostu sobie żyli.
Niestety zostało nas dwóch Koyot...i ja lisiajamka :mrgreen:
Koyot na służbie ja, po.... kilku robakach popitych mezcalem.
Pragnę przypomnieć wszystkim tequila robiona jest z liści agawy niebieskiej i bez robaka, mezcal natomiast z kłącza agawy wszelakiej i z robakiem.
Dobreeee :mrgreen:
Fajne foty - pustynne z Nowego Świata...
Bardzo fajnie. Kurcze, żal tyłek ściska jak się patrzy na zdjęcia, a tu jutro znowu do roboty trzeba iść :)
Fotki zajefajne i co ważne o różnej tematyce. Będę wracał:grin:
No to teraz dałeś czadu. Nr 1, 4 i 9 do galerii
Dzięki...do galerii mam blisko, kto wie :grin: Polara używam, ale czy wtedy w nim robiłem zdjęcia...nie pamiętam :wink: (ja go raz wkręcam potem wykręcam)
Chiapas