Rysiek_O,
Ok, rozumiem Twój odbiór tych zdjęć ale się z nim nie zgadzam, szczególnie gdy rozpisałeś szczegółowo o co chodzi.
Wersja do druku
Rysiek_O,
Ok, rozumiem Twój odbiór tych zdjęć ale się z nim nie zgadzam, szczególnie gdy rozpisałeś szczegółowo o co chodzi.
Ostatnia wrzuta ciekawa. Szczególnie fajne jest zdjęcie z rowerzystą. Podobają mi się kadry ale faktycznie te zdjęcia wyglądają nieco dziwnie - tak jakby były dość radykalnie pojechane obróbką, m.in. z mocnym ciągnięciem cieni. Niekoniecznie im to służy, chociaż to kwestia gustu. Efekt "halo" wokół konarów na ostatnim zdjęciu trochę mnie razi.
Jak dla mnie trojka, czworka ( za duzo dolu) oraz piatka :-)
Za Yamadą - zgasiłbym troszkę nasycenie i będzie ok.
Zdjęcia piękne.
Załącznik 75234
Jesień powoli odchodzi. Najbliższy weekend już nie jesienny...
Jak o jesieni, to może powspominać?
Tegoroczna :)
Załącznik 75613
Miło było posiedzieć...
no to wspominajmy:roll:
Załącznik 75640
i posiedźmy:wink:
Załącznik 75641
jeszcze przed śniegiem
Załącznik 76123
wiem, że już zima - ale można powspominać jesień. Z usmiechem
Załącznik 78571
Wołowiec - 6 listopad
Mam kilka zdjęć jesiennych. Zrobiłem je jakiś czas temu. Pomyślałem że parę wstawię :wink:
Uwaga!
Juz się skrada, już nadchodzi Pani Jesień!
Mało że słonko sypia coraz dłużej, to jeszcze pojawiły sie kasztany, jarzębina i jakies inne czerwone owoce.
Ktoś jeszcze spotkał pierwsze ślady jesieni?
Deszcz w pogodzie nadchodzi i mgły. Będzie okazja na fajne foty.:grin:
Wczorajsze poprzymrozkowe:
Troszkę za późno się wybrałem :(, ale jeszcze co nieco było śladów po przymrozku.
Jesień 2013 jest faktem. Na ten czas jest ciepła i mieni się kolorami. Urzekaja mnie te barwy, więc zebrałem parę próbek. Ciekawe które do Was przemówią jako berwy jesieni.
Jak dla mnie jedynka oraz trojka :-)
A dla mnie trzecie i ostatnie :grin:
Jesien się stroi w schnące liście i owoce. Często są to bardzo ładne zestawienia i takie też chciałbym Wam pokazać.
Zeszłoroczna jesień, jakś klisza i aparat Minox
Trzecie i szóste z pierwszej oraz drugie i trzecie z drugiej wrzutki. Ale całość bardzo fajna.:grin:
Parę dni temu - w zamojskim parku.
Pozdrawiam.
Slonce o jesieni nie zapomina
Tydzień temu było sporo zieleni, ale wietrzny, deszczowy weekend dokończył dzieła...jesień w pełni.
gibberpl - ta mgła kapitalna.
To nie ja, to matka natura ;-)
Jeszcze dwa z mglistego powitania ranka.
Mgiełki świetne :) , tą ostatnią daj w wersji słonecznej z błękitnym niebem pod spodem dla kontrastu :) .
Ta ostatnia fotka bardzo ładna. Kołodki super i mgiełka ekstra jest.
Jesien lubi slonce