Cześć "Ogoniasty"!:mrgreen:
Witaj Muminku!
Zapraszam, ale może Sam byś coś zdziałał?
Pozdrawiam
ja
Wersja do druku
Saboor cudną fotkę stworzyłeś. Ja co prawda nie jestem zwolennikiem takich przeróbek, ale efekt jest naprawdę piękny.
Ja z przyjemnością skaładam gratulację za fotkę.
I przesyłam pozdrowerki.:grin:
Sam tego chciałeś, moja wizja taka tradycyjna, takie kolory i kontrast najbardziej mi podchodzą
Cześć BIKER! A dzięki, dzięki, cieszę się że znalazła uznanie! Co do "zwolenniczości" - każdy ma swoje Widzi Misie - Widzi Rysie:mrgreen: zależy od ... .
Zaglądaj częściej. Na pewno będzie jazda!
A Ha! czyli IRenki B&W Waszeci podchodzą?
Będą i takie z czasem, będą jak tylko ruszę w świat z tobołkiem na plecach.:grin:
Pozdrawiam
Ja
:grin:Jasne że bedę zaglądał, bo takie fotki oko cieszą.
Może ja kiedyś do takich dojdę. Na razie z przyjemnością podziwiam :grin: takie dzieła, a sam tworzę galerię z wariactwa na rowerku.
apz!
Ociepliłem kobitkę w lesie:
Ocieplona kobitka wyszła fajnie :)
A proszę to wrzucam jeszcze Wielkopsa:grin:
Załącznik 46212
Jest jeszcze w Psim wątku, ale że w IR to i tu go wrzuciłem, a łatwo nie było.:grin::grin:
Pozdrawiam
Ja
Spocząwszy na zydlu w izbie paradnej, pomyślunek wytężywszy na takiż to zamysł wpadłem: Gdy Słońce świecić będzie, a ciepłota Rzeczpospolitą ogarnie, zaprawdę powiadam wam,ruszę ku Ogrodowi Botanicznemu, ażeby na ten czas IRenek natworzyć i oko tym dziwem nacieszyć. O! Oooo! O cho!
O ile iriotyzmy w pejzażu lub botaniźmie do mnie przemawiają, to tych eksperymentów ludzkich zupełnie nie czuję. Weź idź do tego ogrodu :)
Psiur boski sam w sobie :)
2.No! Kochane to to, ale jak się wita lepiej usiąść(95kg wielkopsa i 300% miłości na 1 ludzia sześciennego) a i jak qnia zobaczy całą wieś na nogi postawi.:grin::grin:
1.Eksperymenta odkładam póki nie naumiem się robić takich co mi się spodobają i założę "gabinet fotek woskowych":mrgreen:
No to i ja się wypowiem :)
Choć nie będzie w tym nic odkrywczego ;)
Zdjęcia krajobrazowe odbieram zdecydowanie na TAK.
Portrety hmm... chyba jeszcze nie potrafię na nie patrzeć tak jak się patrzy na fotografię IR ;)
Generalnie najważniejsze, że zdjęcia robione z pasją!
Ciekawy nastrój tego zdjęcia z pieskiem.
I to wymowne spojrzenie Pani.
Patrząc na zdjęcie, to bardzo ciekawą historię opowiadasz.
Pies >> Pani >> Samochód.
I kto tu jest najważniejszy ? :grin:
Pewnie musisz dopracować, odnaleść, najlepszą barw paletę. Potem przyjdzie i kibicujących Ci uznanie.Cytat:
Zamieszczone przez Saboor;717192...
[B
Pozdrawiam AP.
To taka DITL'owa fota, ale chyba doskonale oddaje atmosferę strefy powietrznej, ulic w miasteczkach naszej już nie ludowej ale cięgle zacofanej Ojczyzny.
druciarstwo powietrzne "gdzieś na ulicy Fabrycznej"
Moim zdaniem zdjęcie bardzo ciekawe kompozycyjnie i kolorystycznie.
Pierwsze wrażenie? Grafika komputerowa ;)
Niezła pajęczynka ;) Może nie zacofanej a oryginalnej(jak w pewnym kabarecie ;) )
Fajne, fajne. Lepsze niż "testowane na zwierzętach" ;)
Bo u Henia jest jak u wytrawnego krytyka: podchodzi, podchodzi, okrąża zdobycz, zbiera informacje i sruuu! I pozamiatane.:mrgreen:
Fakt. Można było się oprzeć o podstawę IR czyli białe liście i białą trawę, plus błękitne niebo. Tyle że, nie było by takiego hardcorowego obrazka.
IR ma to do siebie, ze daje baardzo dużą dowolność w manewrowaniu kolorem.
Ano! Teraz jest w porządku, drzewiej bywało że ok 2-3 nad ranem do JW w zielonce lawety targały ciężki sprzęt, czasem dość wysoki a ponieważ takie cudeńko samo ważyło ponad 30 ton, więc jak zahaczyło kable - nawet nie poczuło a tu ani Ani ani światła ani telefonu.:mrgreen::mrgreen:
Ale Ty już taka bestyja Jesteś, że uczysz się szybko, za szybko!:grin::wink::-P
Ale fajnie, że tyle Was zajrzało!
Dziękować, dziękować i miło gościć
Polacy nie gęsi i swoje Toi Toie mają ;)
Quentin35! Fajnie, że zaglądasz, super tekst szyty na miarę!