Peter1976 - doskonałe fotki, gratulacje!
Jak długo poleżałeś w namiocie ?
Wersja do druku
Peter1976 - doskonałe fotki, gratulacje!
Jak długo poleżałeś w namiocie ?
Dzięki !
od 5 do 10 :) Zrobiłem około 100 zdjęć z czego wybrałem może z 10 lepszych od reszty:) Ciężki temat ptaki brodzą szybko i nagle zmieniają kierunek a przy tym głowa im lata na lewo i prawo :) Przy mojej ogniskowej miałem nie lada zgryz :) AF-C i serjami + wysokie ISO.
Ladna wrzutka jest co podziwiac, ptaki sa bardzo ciekawym tematem do focenia.
Świetne fotki.
Pozazdrościć samozaparcia :grin:
Twardziel ,ja tam bym pewnie nie wytrzymał i połowy tego w namiocie .Normalnie mnie nosi.
Pikne foty:)
pozdro
Po otrzymaniu kilku rad i sugestii na forum N, jeszcze raz przejrzałem wszystkie wykonane zdjęcia i doszedłem do takiego samego wniosku jak koledzy z ww forum.Te zdjęcia które pokazałem są słabe :/
Zamieszczam więc jeszcze dwa które wybrałem z całości co myślicie o tych???
Dwojeczke wybralem. Zgadzam sie z przedmowca, badyle przeszkadzaja.
Dzięki za odwiedziny i opinie !
To jeszcze coś z dzisiaj od 5 do 9:30 przyleciał tylko dwa razy na krótkie posiedzenie :/ Dlatego jest co jest :)
Dwojeczka swietna.
Fajny zimorodek.
Pozdrawiam AP.
Znakomite foty. Ja także byłem w terenie i kicha!
Super foto Peter.
Gratulacje i pozdrowienia.
Nie no Peter faktycznie można się "załamać" tymi ostatnimi fotkami :wink:,kurcze gdybym ja miał takie ujęcia to byłbym happy :grin:.Zdjęcia Łęczaka pomimo paru badyli mają piękne światło są ostre i przejrzyste ,zimek też super a zwłaszcza ten pierwszy i to że jest tyłem w ogóle mi nie przeszkadza :)
Pozdro Krzysiek.
Bardzo ładne ostatnie kadry, łęczaki świetnie pokazane, lubię jak w kadrze jest coś więcej niż tylko tafla wody i ptak, a zimorodki wiadomo, zawsze piękne. Pozdrawiam
Kapitalny zimorodek jak zwykle, zazdroszczę ;)
pzdr
Dziś rano pogoda nie była zbyt dobra a poza tym ostatnia zasiadka odbiła się trochę na moim zdrowiu.Choroba może pokrzyżować bliski wyjazd nad Biebrzę :) Postanowiłem więc pospacerować po działce i zabrałem ze sobą szkło makro :)
Ptaszory bardzo zacne - obie wrzuty:)
pozdro
Z poprzedniej wrzuty którą uznałeś za kiepską bardzo podobają się 2 i przedostatnie, oceniałem w galerii. Nie wiem jakie sugestie mieli koledzy z N, że akurat te foty wstawiłeś jako lepsze. Dla mnie porównywalne. Jeżeli miałbym oceniać zimka to wdł mnie super. Jeżeli przyjąć kryteria wszystkowiedzących to zimek jak zimek tysiące takich zdjęć w necie krąży, ale niestety żadne moje :D i to jest ich problem najczęściej.
W dniach od 10 do 15 maja przebywałem na plenerze nad Biebrzą i Narwią :) Pogoda dopisała i udało się przywieźć kilka ujęć.
Mam jeszcze krwawodzioby, błotniaka łąkowego, rokitniczkę.
Jak coś wybiorę z tych serii to pokażę ale "szału" nie ma :/
piękne, a za drugą fotę poleciała piąteczka w galerii - pierwsza klasa proszę pana :)
Jeździj częściej bardzo fajna wrzuta!
Pozdrawiam
Ja
Krwawodzioby też spotkałem ale zdjęć do pokazania mam aż jedno ;)
Świetne te czerwonodziobe ptaszki.
Przywoź i wrzucaj częściej - dla mnie to jedyna okazje je pooglądać.
Pozdrawiam AP.
Peter, jedynka i trojka bardzo mi się podoba. Na dwójce trochę mi nie pasuje, że ptaki wchodzą jeden na drugiego. Ale wrzuta super. Ładnie i czysto.
Aha. Napisałeś jeszcze, że 5 dni byłeś na plenerze. Ale CI zazdroszczę wolnego czasu:roll:
Pozdrawiam.
Bardzo fajne zdjęcia, jak pisałem wystawiając ocenę w galeri. 10-15 maja to jeszcze na końcówkę batalionów chyba się załapałeś ? Za rok zaplanuj 10 dni wcześniej.:wink:
pozdrawiam
BP
Piękne zdjęcia, świetna robota!
pzdr
Gratuluję spotkania. :) Ciut u mnie jasne to zdjęcie, ale to kwestia indywidualnego odbioru.
Mam jeszcze takie dwa widoczki z nad Narwi.Jestem ciekaw Waszych opinii, ponieważ z pejzażem nie mam doświadczeń i walczę :)