Bardzo przyjemne zdjęcie, Ania również. :wink:
Byłoby idealnie gdyby nie te dwie gałązki przed nogą, ale może niepotrzebnie się czepiam. :wink:
Wersja do druku
Bardzo przyjemne zdjęcie, Ania również. :wink:
Byłoby idealnie gdyby nie te dwie gałązki przed nogą, ale może niepotrzebnie się czepiam. :wink:
Na pewno podoba mi sie kolorystyka, choc pierwszy plan deczko za ciemno.
Galazki pod nogami nie zauwazylem dopoki nie przeczytalem wypowiedzi rol6 :) Ale zgodze sie z nim. Poza tym calkiem sympatyczne zdjecie ze sporym pozytywnym ladunkiem :)
TS
Ania jest super, Zdejmij ciutkę żółtego z buzi, gałązki i będzie sam miód.
Dzięki za komentarze. Na gałązki nie zwróciłem uwagi, bardziej razi mnie cień na twarzy (próbowałem coś z nim zrobić ale wychodziła mi jakaś karykatura ;-)). Spróbuję jeszcze coś z tą twarzą zrobić żeby nie była tak ciemna, ale nie wiem co mi z tego wyjdzie ;-)
Coś z moich pierwszych nocnych zdjęć. Co sądzicie?
68.
69.
70.
Ostatnie mi się podoba, nie przeszkadza mi nawet to że jest ucięte z lewej strony. W drugim natomiast myślę że niepotrzebnie znalazł się tam ten murek z tabliczką, odciąga moją uwagę od budynku katedry. Pozdrawiam
Lubię "pojechane" zdjęcia dlatego pierwsze (nr 68 ) podoba mi się najbardziej. :grin:
Pozostałe też są ciekawe,a w kwestii tabliczki to się zgadzam.
Co do tabliczki również się zgadzam. Pierwsze jest intrygujące! Taka fajna burza kolorów...mnie się podoba ; ) Ostatnie udane, choć troszkę boli to ciachnęcie...: ) Ogólnie jak na pierwsze próby to MZ jest bdb! : )
Dzięki za komentarze :-)
Czas troszkę temat wyciągnąć do góry ;-)
71. Zamek w Będzinie
Mnie się podoba, kadrowanie ok, kolorki też fajnie wyszyły.
Zameczek "wyszedł" świetnie.
Pozdrawiam.
No, no na zameczku b. ładne kolory : ) Udany kadr! : )
Taki trochę jak od Disneya, ale to wina różnych źródeł światła tam na górze.
Sam zameczek w porządku
Pozdrawiam AP.
Dzięki za komentarze :-).
Z miejskich abstrakcji 1 najlepsza. 3 - ucięta niepotrzebnie. :(
Zameczek świetny.
Pozdrawiam.
Taki eksperymencik :-)
72.
Co sądzicie?
Kojarzy mi się z reklamą, ale pomysł i wykonanie całkiem dobre. :grin:
Podoba mi sie Twoj eksperymencik.
A próbowałes może z galaretką ? Podswietlona latarka chocby daje piekny efekt, swiatło rozprasza sie jak w bryle szkła...
No to jeszcze coś takiego :-):
73.
74.
75.
Witam!
75 rządzi! Wygląda jak meduza i linii wody nie widać, co utwierdza w przekonaniu, że to meduza.:grin:
Z ostatnich mnie również 75. się najbardziej podoba. :grin:
nr 75 fajne, może zapodasz schemat oświetlenia jak zrobiłeś?
Dzięki za komentarze :-).
Saboor ja tego bym tak nie skojarzył, ale pewnie dlatego, że to moje foto więc wiem co to ;-) PS. to jest kiwi, nie cytryna ;-)
kondradkk tak na szybciutko prosty schemacik
Niestety blenda nie wyrównała zbyt dobrze oświetlenia, a nie miałem dwóch lamp żeby zrobić silniejszą kontrę :-) Gdzieś nawet mam zdjęcie tzw back-stage, więc jak wrócę do domu to wrzucę tutaj.
No i poglądówka którą obiecałem :-)
Kapitalne. Kiwi jest najlepsze, w obu wariantach.
Od kiwi w górę ten niebieski jakiś dziwny
A może coś lepiej użyć tego? Sam nie próbowałem więc nie powiem jak to działa w praktyce, ale rezultaty, które widziałem na filmikach YT były obiecujące :)
Maestro, cały czas czekam na experyment z galaretką - w Twoim wykonaniu bedzie smacznie !
Postaram się coś w najbliższym czasie wymyślić, choć specjalistą od robienia galaretki nie jestem i boję się że ją prędzej spalę niż zrobię :D
Super wyszły te owocki, a i poglądówka ciekawa, bo widać jak to wygląda od kuchni. :)
W sumie tak sobie pomyślałam, że prócz owoców, to można różne drobiazgi do wody wrzucać.