Ale ty masz wyobraźnię... 42 jest kapitalne! Przecież to wygląda jak prawdziwy grzyb po wybuchu bomby atomowej! Mistrzostwo.
Pzdr
Wersja do druku
Ale ty masz wyobraźnię... 42 jest kapitalne! Przecież to wygląda jak prawdziwy grzyb po wybuchu bomby atomowej! Mistrzostwo.
Pzdr
39-bardzo mi się podoba:wink:
a pozostałe 3- rewelacja!!!!naprawde super pomysł!!!:grin:
Niesamowite, jestem pełen podziwu. Jesteś niezmiernie kreatywny i to mi się podoba. Pozdrawiam i do galerii.
zauroczony jestem portretem na zdjęciu nr 35, masz wyjatkową swobodę tworzenia co w połaczniu z nieskrępowaną wyobraźnią owocuje wspaniałymi zdjęciami. Posłuchaj rady Rafała i skorzystaj z możliwości galerii.
43.
autoportret
40 bardzo mi sie podoba cala seria jest fajna.
Przeglądnełam cały Twój wątek i naprawde jestem po wrażeniem :grin: pozytywnym oczywiście :wink: masz swietne pomysły i realizacje ich :cool:
Taka sobie kontynuacja serii 40,41,42
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
52.
:shock: Boszzz... co za wyobraźnia... Pingwiny-bakłażany mnie poprostu powaliły :D
Seria spożywczo-warzywniakowa jest mistrzowska!
A tak swoją drogą... kopę lat :)
Kapitalne !
Niesamowite! Nie wiem, co więcej napisać. Te zdjęcia robią na mnie ogromne wrażenie.
Pokażesz jakiś backstage?
Jak to się stało, że ja tu wcześniej nie zaglądałem. Zdjęcia świetne.
Faktycznie świetne kadry!!!
Też bardzo chciałbym zobaczyć backstage.
I ciekawam, czy studio masz w kuchni, i jak znosi to rodzina ;)
I czy dużo potrzebujesz szopa aby scalić sceny.
świetne, zdjęcia, gratuluje wyobraźni. Jakiś czas temu były podobne fotki, ale jakoś ucichło na długo i już myślałem że pomysł się skończył
Geeeeeeeeeeeenialne foty!
Fotki z pingwinami i z owcami po prostu miazga!
:)
Jestem pod wrażeniem wyobrazni i pomysłowości oraz konsekwencji.
Absolutnie genialne.
Mega odlotowe fotki
Świetne prace, kapitalna wyobraźnia.
po prostu Z A J E B I S T E!
ciekawy jestem ile czasu zajmije Ci zrobienie 1 fotki?
Niestety sprzedając tą serie jestem zobowiązany tajemnicą dot. spraw technicznych, dlatego przepraszam, nie mogę pokazać fot z "planu".
Drozdu: zdjęcie robie wolno, około 2-3 dni, wynika to też z tego iż nie wykonuje tego ja - ja tylko tłumacze mojemu "pomocnikowi", co gdzie ustawić, przesunąć, co wcisnąć i przekręcić, a później wiadomo - obrabiam. ;-)
pozdrawiam
rogal
Nie do końca rozumiem co widzę ale ciekawie to wygląda. Fajny efekt. Możesz coś napisać o tym zdjęciu?
Marecki: Tez nie do konca rozumiem co zrobiłem ;-) Ostatnio mam chyba troche "katastroficzne wizje" - o ile mozna to nazwac "wizjami", a podtrzymujące liny prawdopodobnie są odzwierciedleniem ratunku, przed tym, co i tak nieuniknione.
Taki sobie... pstryk.
seria z warzywami w roli głównej i osiągnięte w niej efekty są powalające. Śnieg z mąki, palmy z koperku i tak w nieskończoność przez ziemiaczane wzgórza. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Na temat ostatniej pracy to nie odbierałbym jej w wizjach katastroficznych te ratujące liny ktoś założył i ocalił.
Ostatnie bardzo pomysłowe i się podoba.
Ostatnie bardzo pomysłowe, a te liny, chmury i kolorki dopełniają wizji armagedonu blokowisk ;-)
Ten wątek to jeden z tych, w których z niecierpliwością czekam na następne fotki ;)
Ostanie "krajobrazy" również bajecznie zakomponowane, świetnie wykonane i z bardzo mocną, niemniej idealnie pasującą tu kolorystyką.
Autoportret mnie zastanowil, skąd motyw wózka inwalidzkiego w tej fotografii?
rocco: Chciałem pokazać taką małą teorie, że część ludzi patrząc na osobę niepełnosprawną, widzi tylko wózek. Tylko trochę motyw z lustrem mi nie poszedł, moze w przyszlosci zrobie bardziej przemyślaną kompozycje z lepszym odbiciem, bo obecna bardzo mi się nie podoba. A to, ze ja tam siedze, stąd jest auto. ;-)
Sposób na kalafiora i brokuła :wink: widziałam w jakiejś gazecie fotograficznej.
Pogratulować pomysłowości i cierpliwości w aranżowaniu kadrów.
Jadnak ja najbardziej lubię te twoje montaże- są genialne.
rogal.net.pl/calendar.jpg ;)
No proszę:) Gratulacje.
PS. Czekamy na jakieś foty <:
W ogóle to ja nie wiem jakim sposobem ukrywał sie przedemną ten temat aż od maja :???:
Foty rewelacja ...
Tylko pozazdrościć ...
No i pogratulować oka, pomysłu i prezentacji w kalendarzu ;)
Co to dziecko ma w ręku? :shock:
To nie dziecko, tylko mordercza lalka.
No tu to pojechałeś po bandzie, że tak powiem :)
mam mieszane uczucia...
ale i tak pozostaję Twoim fanem.
Fajny pomysł. Wykonanie też super tylko mam parę zastrzeżeń.
Za łóżkiem stoi duża dykta prawda? Taka ścianka?? Nie chciałeś prawdziwych ścian pobrudzić krwią??:) Trochę nie naturalnie to wygląda.