Zaczynam się coraz bardziej czuć jak niedoceniony artysta, którego nikt nie rozumie - czyli +1cm do brody.
Wersja do druku
Zaczynam się coraz bardziej czuć jak niedoceniony artysta, którego nikt nie rozumie - czyli +1cm do brody.
Wpadnij do mnie na piwko w weekend to Ci podpiszę nawet i 3 kopie.
Ogien...ciekawie pokazany.
No, że jakis żar wewnętrzny w nim jest.....
A jakieś ścinki brody masz na zbyciu? Ja swoją zgoliłem do gołej kości i zaczynam od nowa. Miałbym jakiś taki meszek na początek...
Mi obiecał już dawno taztaz swoją brodę ale pewnie na poczcie zaje... zajechali ją fotelem i znaleźć nie mogą.
Ogólnie póki co moja słabiutko rośnie.
@Lolita: wiem z tego w sumie tyle że kolega waruga też ciekawie pokazuje jak można komentować.
Wyklikane z mobilka
A dziś tak mnie naszło na słuchanie marszów na orkiestrę dętą więc zapodam zdjęcie "trąbielców"
Orkiestra bardzo fajna, ma klimat.
Uwagę troce odwraca ten biały `worek?` leżacy na ziemi. I z lewej widać chyba kogoś plecy- do wycięcia :grin: w miniaturce kolorystycznie skojarzyło mi się z Harrym Potterem :) kolory- podobają się choć ciekawa jestem jak ta fota wyglądała by w BW :)
Z workiem myslalem walczyc ale nie jestem na tyle biegly zeby go ladnie calego usunac a kadrowanie obcieloby nogi. Co do osoby po lewej to rzeczywiscie przeoczylem ta kwestie. Nie moge uwierzyc, ze tego wczesniej nie zauwazylem. Postaram sie wkrotce wrzucic jakas dobra wersje BW.
Dziekuje za odwiedziny
Wyklikane z mobilka
No i pięknie Tomashhh.
Dzięki.
Może Ci podeślę full size do usunięcia tego woreczka.
Fajne to ujęcie : )
Tonacja, dość nietypowa, dodała niesamowitego klimatu, a i z oświetleniem, kadrowaniem bdb sobie poradziłeś : )
Pozdrawiam : )
buehehehehe, Ty przeciez go nie masz, a przynajmniej nie widzialem wtedy... wiesz kiedy:grin::-P
ohh dziękuje :wink: ładna, ale nie potrafię zdecydować która lepsza :) BW całkowicie zmieniło klimat. na pewno lepiej bez pleców i worka :wink:
I BW i kolor to ładne, muzyczne zdjęcie :wink:
Jak tak czytam, że kolega Tomashhh usunął Ci woreczek to tak jakoś dziwnie mi się to kojarzy.. bez woreczka ciężko o brodę!
najwazniejsze ze "pacjent" zadowolony :grin:
To tak samo jak z kaloriami, ja w życiu żadnej na oczy nie widziałem.
@m_kola: to bez woreczka broda nie rośnie? O matko, alem narobił...
Ja czekam na brodzisko od taztaza.
Czekam już rok...
Sluszna droge obrala nasza Wladza, a i towarzysz kowalikster droge swoja odnalazl widze.... :)
Podazaj bracie nia, podazaj.
kowalikster musiałeś wyciągnąć, ahhh to pranie prywatnych brudów :).
A właśnie orkiestrowe fajne .
Jako, że byłem na "Worldwide Photo Walk" to wrzucę parę fotek. A co!
Takie trzy powiązane fotki :)
Na numerze 105 osoba powinna uzywac "fotoaparata" ze zdjecia srodkowego (104). Wtedy bylaby fajna opowiesc ;-)
T.
To może jeszcze coś
Czy to znów jakieś powiązane zdjęcia (woda)?
Mnie się podoba ostatnie :)
PS
No może lekko krzywe (PG) i niekoniecznie ten zafarb ale poza tym OK :grin:
Domyślam się że 104. to tajny, nowy model Olka, następca E-3. :grin:
Z ostatniej wrzuty najbardziej przypadło mi do gustu 108 - pomysł i wykonanie rewelacja!!!
O widzisz, w końcu i mi się spodobało coś - 108 :wink:
108,ale mi też zafarb nie leży.
cześć Luk,
Cóż z tobą począć, jakiś taki nieregularny jesteś - jak to artysta.
Kilka tematów masz fajnych - np. Orkiestra to wg mojej opinii zdecydowanie najlepsze zdjęcia w tym wątku , ale po tych ostatnich wrzutach to jednak musisz co najmniej trymerem po brodzie przejechać.
Kwestia ułożenia zdjęć nie jest bez znaczenia - wrzucając pierwsze trzy z fotołoka moim zdaniem mogłeś przestawić 1wsze z trzecim, a drugiego się pozbyć, "na kiedyś". Ostatnia wrzutka - trzecie zarówno inna obróbka, jak i mimo, że o wodzie zdawać by się mogło, to przecież jednak lustro i perspektywa jest tu ważna, a nie woda sama w sobie.
Środkowe jest jedną całą opowieścią - niby zdatna ta woda, a z tak obskurnego kranu podawana. I wystarczyłoby. Zaś pierwsze na koniec jakiejś opowieści o spacerze, lub do OR w temacie "Dzień po.."
Nie wszystko na raz, Luk, segreguj i wybieraj fotki, nie zawsze muszą być 3 w jednym poście, może być więcej, jeśli opowiadają to samo, albo mniej, jeśli same gadają.
pozdrawiam,