65 połozyłeś mnie trwale na łopatki. Genialne.
Wersja do druku
65 połozyłeś mnie trwale na łopatki. Genialne.
Jako uzupełnienie wczorajszej fotki, ciąg dalszy motywu. Teraz po wybuchu ;)
Muzycznie - M83-gone.
66.
Znaczek cos nie wyszedł. Wydaje się byc w innej płaszczyźnie niż resztki muru.
Postulowałem pod wcześniejszym zdjęciem w galerii ramkę naokoło z kamery przemysłowej :grin:
aaaa fakt teraz zobaczylem :) w wolnej chwili cos pomyśle w tejże sprawie :)
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Ostatnia dziś wrzuta, na przetarcie klimatu :)
sponsorowana muzycznie przez M83 - highway to endless dream.
Mam nadzieje ze Was nie zanudzilem.
pozdrawiam
67.
Co tu dużo mówić, prace oryginalne, gratuluję, teraz nic tylko czekać na wystawę na OC. :)
Nie przesadzajmy może :)
Wniosłeś dużo nowego i do tego bardzo ciekawego na forum. Nie dziw się więc że twoje prace wzbudzają tyle emocji. Swoją drogą po ostatniej myślę że nudzić nas nie bedziesz bo fota z autem zupełnie inna ale też fajna.
Jakoś wątek zaczął rozkręcać się w innym kierunku, fajnie :D
65. - świetne, zwłaszcza że lubię Trickiego.
Ostatnie - z wrakiem - na dłużej zatrzymało mój wzrok.
No dobra, troche przeczyszcze klimat bo eksplozji nuklearnej.
bedzie kolorowo i malarsko.
68.
69.
70.
No cóż ;) mucha nie siada :D
Bardzo podobają mi się Twoje wizje.
To już pewnie znacznie bliżej grafiki niz fotografii w popularnym rozumieniu tego słowa niemniej jak najbardziej jestem na tak.
Wyczarowujesz piękne i fantastyczne światy, im dalej im do realności tym bardziej do mnie przemawiają.
Dziękować :)
Na długi weekend, jako że słonko swieci, coś wesołego i słonecznego dla Was do oglądania komentowania i co tam chcecie :)
Podkładem muzycznym zdjęc jest Banco de gaia - obsidian.
Miłego wypoczynku
71.
72.
73.
74.
Obrazy fajne, przykuwają uwagę. Ciekawe i wymuszające dłuższe spoglądanie na nie.
Tyle, że jest to już bardziej grafika komputerowa niż foto...
ja bym to kolażem po prostu nazwał, granica płynna, ale myślę że nie jest jeszcze przekroczona
75.
Zanim napisałem, że to grafika rzuciłem kilka Twoich zdjęć znajomym z branży obróbki grafiki - stwierdzili że fajna. Wg mnie tutaj jest jak z Shengen - niby nie ma granic, ale jednak się je przekracza.
Zdjęcia są the best! Ale nie podoba mi się jedno... że ja tak nie potrafię :???:
Czekam oczywiście na następne :)
Powiem że to zaczyna być zaraźliwe , pomału zaczynam się rozglądać za mrocznym klimatem.
Z ost serii najbardziej słonecznik i dom z satelitą całkowite odrealnienie .:)
Ostatnia seria bardzo ładna, od pomysłu do realizacji prezentujesz bardzo dobry warsztat pracy !
pozdrawiam
pora odswiezyć wątek.
Dwie wizje na dzisiaj do oblukania proponuję
Chętnych zapraszam
75.
Muzycznie foto związane z Bjork all is full of love
76.
Muzyczny podkłąd Marylin manson - last day on earth
Hej! Cieszę sie niesamowicie , ze twoje prace zachwycają innością, bo przez dłuższy czas forum szczelnie odrzucało nowinki i próby "dokańczania" zdjęć w ps. (Być może nie zawsze broniła się jakość).
Jednak zdjeć o tak dużym stopniu ingerencji w ps niewiele tu było.
Pozwolę sobie na ocenę poniektórych prac cobyś w samozachwyt nie popadł:wink:
70- jest dla mnie za ciemna-a jak mniemam miała być mroczna
72- nie podobają mi się czerwone chmury- za mocno ps-owe
73- zamysl, tematyka świetna ale wyszło bardzo sztucznie i patchworkowo
75- góra postaci zbyt przezroczysta, bardziej podobałaby mi się mocniej realna
64, 71 i 74- rewelacyjne!
Chcę podkreślić , że prace oceniam z punktu widzenia odbiorcy nie jako ekspert w dziedzinie ps- owej- niestety:| Podziwiam twoje umiejętności i wyobrażam sobie ile czasu spędzasz przed komputerem:shock:
Pozdrawiam:grin:
:) Dzieki za wnikliwe uwagi
Wszystkie skrzętnie odnotowane :)
Fajnie że wpadasz
Pozdrówki
Moją uwagę zwróciło 71, podoba się.
....nie bede oryginalna....z ostatnich najbardziej podoba mi sie 71 :wink::grin:
Może zaczniesz robić okładki do albumów muzycznych? :) Prace nieziemskie. To że odrealnione to w niczym nie przeszkadza. Przy każdej zadaję sobię pytanie co na niej jest Twoje a co zapożyczone, ot taka moja ciekawość.
Zdadze rabek tajemnicy zatem:)
ostatnie dwie foty - moje niebo, czaszka, smieci, pole.
Zapożyczone - postać, postać w masce, rozwalający się pokój. ( stock )
i poskładane to do kupy stemplem, warstwami i pędzlami.
Słońce - promienie - wygenerowane filtrem dodatkowym do ps.
Wszystko malowane, popękane, pokrzywione, poteksturowane, pokolorowane szopem, róznymi rodzajami pędzli.
pozdro
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Coś na dzisiaj z wizji odmiennych
Muzyczny podkład do foty Marylin Manson - King Kill 33
77.
pozdrawiam
78.
Funeral party.
muzycznie - the cure-homesick.
Zeby nie bylo, podkład cykałem olympusem :)
Dziewczyna zapożyczona.
Koncepcja ciekawa ale widać, że dziewczyna na siłe wstawiona w kadr.
E tam na siłę. Pasuje.. jakby była tam stworzona :) Ale serio podoba mi się, do tego te napisy, wszystko na swoim miejscu.
Co do komentarzy o stronie technicznej prac to jestem za. O to mi właśnie chodziło. Krótko i na temat.
Dla mnie wszystko jak najbardziej na swoim miejscu - swietnie wspolgra.
Gdyby nie bylo na zdjeciu tej dziewczyny, kompozycja nie mialaby sensu.
Dzięki za wizyty.
Dziś coś odmiennego. Wiem że fotki nienajlepsze technicznie i brakuje im do jakiegoś znośnego poziomu, ale wrzucę, bo sympatia je darzę. Moze też Wam się spodobają, krytyka mile widziana jak zawsze.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
pozdrawiam
Mi się podoba ostatnia seria. Szczególnie te z paniami. Natomiast ostatnie zdjęcie jest rewelacyjne. Motyl, który przysiadł na palcu, przepiękne światło, no i te oczy. Przepiękne zdjęcie.
Ostatnie podoba się, już nie wchodzę w szczególy czy ten motylek jest prawdziwy czy też nie;-)
Podobają mi się też odcienie szarości kilku fotek, jak np. 82
Jestem pod wrażeniem innowacyjności, znak rozpoznawczy -ów księżyc, podoba mi się.
No prosze jaka zmiana, dla mnie ostatnie rewelacyjne, bardzo mi sie podoba :grin: