-
Helmuth każdy by chciał być dobrym w tym co kocha i co daje mu napęd albo z wielu innych powodów pstryka bo się człowiek w pasji odnajduje i już!
Oj ja się siłować z Wami nawet nie zamierzam, za maleńka się czuję i widzę że daleka droga... ale miło jeśli jest jakakolwiek reakcja na to co pokazuję, może za stara głowa na naukę a może jednak coś jeszcze wyniosę będąc tu z Wami, jedno wiem, człowiek nie uczy się na cudzych błędach co jest głupotą do potęgi - ja tak mam, za oceny i podpowiedzi wielkie dzięki!:)
-
Zdjęcia robisz dla siebie, nie "dla chleba", więc one TOBIE mają sprawiać frajdę :grin: Pewnie, że dobrze robić takie, które się jeszcze komuś spodobają. Ty jednak zaczynasz tę zabawę i zdajesz sobie sprawę z niedoskonałości swoich zdjęć. To już wielki krok naprzód! Wiesz co w Twoich poprawić :mrgreen: Bez stresu, powoli- nie od razu Kraków zbudowano :grin: Podpatruj swoich mistrzów, pstrykaj a efekty muszą przyjść :wink:
-
3 załącznik(ów)
Witam, długo nic nie pokazywałam, chyba lekko dobita oceną moich kwiatków:cry:, ale jestem, a dzisiaj ostatnie fotki z tegorocznego lata. Jak zawsze ocena i nauka mile widziane, w pierwszej serii morskie widoczki, w drugiej to co tygrysy lubią najbardziej czyli FURKI:wink:
pozdrawiam odwiedzających
-
3 załącznik(ów)
...
-
Witaj a wiec tak hmm moim zdaniem: Ich troje -ta fotka do mnie nie przemawia prom 1 jest ok tylko podbiłbym może kontrast i nasycenie ;prom 2 trudno powiedzieć : mercedes 1 ok ;2 taki sobie ;3 ma dla mnie potencjał ale kadrował bym inaczej i z większym otworem przysłony żeby rozmyć dalszy plan Udanych kadrów życzę
-
Mercedesy żądzą ten czerwony to chyba 300SL.
-
Nie ma jazdy bez gwiazdy :)
Seria z kwiatem niemieckiej motoryzacji MSZ bardzo udana, szczególnie 1 i 3.
W pierwszym szkoda że ostrość nie poszła na emblemat,a w trójce pani w czerwonej bluzce i niebieski znak lekko drażnią, ale to już takie moje drobne niekoniecznie właściwe spostrzeżenia.
Pozdrawiam
Wylepiony
-
merc 3 śliczny lakier ma i fajnie wyszło to na fotce ;)
-
Prom1 niezly, prom2 zasmiecony przez mewy :wink:, gdyby je wystemplowac, dodac kontrastu, byloby MZ znacznie lepiej :)
-
Witam
Z serii "Morskiej" podobała mi się 2 fotografia :)
"Furki" są super :) pojeździło by się ;)
Pozdrawiam
-
Czesc!!! Dla mnie tez mercedesy poprosze!!!!!! Zdecydowanie ciekawsze niz plazowo- promowe. O tym co mozna bylo poprawic juz sie wypowiedzieli koledzy:-P
-
Witaj.
Bardzo podoba mi się zdjęcie z promem i żaglówką;świetnie wyglądają światła na tej małej łajbie i fajnie to gra z feerią świateł na promie.
Autka rozkoszne,popracowałbym trochę nad bardziej dynamiczną kompozycją.Wózki to dynamiczne stwory,nawet te z 40-chą na karku. ;)
Pozdrawiam.
-
...........
Dzięki wszystkim! przy autkach aż kolana się trzęsły, Mercedes przy okazji "Karuzeli kultury" w moim mieście pokazał kilka smacznych kąsków, oczywiście te stylizowane na stare powalały i byly oblegane ale nie powiem, że przy najnowszych wypustach serce nie biło mi mocniej!