Z ostatniego setu najbardziej podobaja sie kadry 1, 3, 4. Mają to coś subtelnego w moich oczach to co lubię.
Wersja do druku
Z ostatniego setu najbardziej podobaja sie kadry 1, 3, 4. Mają to coś subtelnego w moich oczach to co lubię.
3jka to 85L 1.2 ?
Czy coś innego + sprytne blurowanie?
tak 3 i 4 to 85L
Ładnie, ale poprzednia bardziej się do mnie usmiechała ;)
Dobre foty. Szacun.
dzieki :)
pojutrze kolejna edycja ;)
No to odliczamy.
Najmniej podoba mi się 3 fota.
Nie przekonuje mnie tutaj pojawiające się światło/flara i pozycja dziecka w kadrze. (uważam też to za motyw nadmiernie eksploatowany ostatnio)
Pozostałe dwa miłe dla oka, spontaniczne i nietuzinkowe. :grin:
hmmm
Ta noga dziecka na pierwszym wyszła dziwacznie w trzecim terz dziecko wypada z GO - nie wiem po co ;)
hmm za wanilią i grizzem, kolory ciekawe zmieniłeś trochę tonację
otwieramy 2011 :)
Bardzo ciekawe, interesujące kadry :wink:
Fajne nieprzekombinowane miłe dla oka kadry.
Gratuluję i zachęcam do pokazywania kolejnych AP.
a zatem jedno :)
Bardzo fajne kadry, wrzuc kolejne.
Swietne fotki slubne:-)
Rewelacyjne zdjecia slubne, orginalne i pomyslowe, dlatego nie nudza sie a wrecz przeciwnie, z kazdym kolejnym kadrem ma sie ochote na wiecej i wiecej co jest wazne, gdy Mlodzi torturuja potem rodzine albumem z 1000 fot :))) Dobra robota, pozdr.
dzięki!
A mnie najbardziej podoba się 7 (czarno- białe), 8 i 10!!! Bardzo fajnie ujęte!
Hoho, któż to się pojawił! :D
Amatorka i to bardzo początkująca:) ale nawet początkującym pewne zdjęcia mogą się podobać a pewne nie:)
Fajne pastele, super zdjęcia.
SIę akurat do Gary'ego zwracałem :D
świetny warsztat, super kadry i tonacja - aż miło popatrzeć.
pzdr
Mamy wielką przyjemność przedstawić Wam zdjęcia, które powstały na ostatnich warsztatach BLYSKOTLIWIE.PL. Tym razem do współpracy zaprosiliśmy firmę QUANTUUM oraz EIZO, dzięki którym nie zabrakło nam mocy błysku i kontroli koloru podczas obróbki zdjęć.
Na tym nie koniec!
Poniżej prezentujemy film zrealizowany przez Piotra Ragusa relacjonujący nasze dwudniowe zmagania z błyskiem i photoszopem.
http://www.youtube.com/watch?v=f0JwwbjpXLM
Serdecznie dziękujemy wszystkim, którzy przyczynili się do tego projektu. Zabawa była przednia i mamy nadzieję, że nie było to nasze ostatnie słowo!
Pzdr!
Fajną macie obróbkę. Podoba mi się.
ciekawe, ciekawe rzeczy robicie, fotki podobają się
Kontrastowo, tak jak lubie, moze az za!:)
Gites fotki, lubie chmurki:)
pozdrawiam serdecznie
Janek
Spodobało mi się to co pokazałeś, z uwagą będę czekał na następne zdjęcia. Pozdrawiam AP.
Ciekawa ostatnia wrzutka. Dwojeczka jest super.