Dałem za Was. Słusznie się należało - i nie tylko za 119.
Wersja do druku
Dałem za Was. Słusznie się należało - i nie tylko za 119.
115 - bardzo intrygujące ujęcie.
Pzdr, TJ
Cieszy to bardzo :). Skoro się nie da trudno, wszak chęci się liczą :)
Dzięki jurec .
Nie przejmuj się, nadrobisz "inną razą" :mrgreen:
Dzięki wyszomir, Coś próbuję robić w ten ponury czas .....
Zresztą jak model, przysparzający nie lada problemów z uchwyceniem i pokazaniem jego indywidualności i uroku.... jeśli ktoś w nim to widzi.
Takim pokazaniem, aby nikt nie podejrzewał, że to niedojedzona porcja Brie z zeszłego tygodnia, pozostawiona na parapecie w słoneczny dzień. :mrgreen:
Jesiennym świtem trafiło pływadełko małe do suchego doku. Pewnie na wymianę letniego napędu na zimowy. Oraz obowiązkowy przegląd podwozia i hamulców. :mrgreen:
126
Załącznik 221074
...
Wodne maziaje czyli budyń z wody.....
127
Załącznik 221093
...
A masz "żywą" wodę ? To znaczy tylko troszkę maziajnięte :mrgreen:
Mam ... a co? :mrgreen: Trochę w innym kadrze bo mi takie indywiduum wlazło trzy metry przed obiektyw i lansowało się z godzinę ......
128
Załącznik 221095
I co to znaczy " tylko troszkę maźnięte" ::lol:
Konkrety proszę..... jaki czas migawki Ci si ę marzy? :mrgreen:
1/8 s To tak w sam raz :)
Ha ha ha marzyciel ..... :lol:...
... no dobra masz 1/10 sek. bo jest słoneczkiem doświetlone w przeciwieństwie do 1/8....
Naciesz oczęta :mrgreen:.
129
Załącznik 221098
...
No !!!
Nawet sam widzisz że ładne :D Oczęta nacieszone :mrgreen:
Ale 1/8 s byłoby lepiej :-P
Nie byłoby ładniej, Rozbryzg wody wygląda dużo lepiej przy tym krótszym czasie :lol:
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
11 . 40
130
Załącznik 221102
Palenie z mojej perspektywy :mrgreen:
131
Załącznik 221103
...
Wyraźnie widać że szlagierem tygodnia jest Nuda kolegi @Helmth :). Temat nie do przebicia i ominięcia przez "starych" Polaków .... i nie tylko :mrgreen:.
Ja się nie nudzę. Szkoda czasu na pierdoły :lol:. Czekałem tej zimy na zimę, śnieg znaczy się.... i nie doczekałem się. Mały kurdupel, jak to napisał Bodziu, pokrzyżował mi plan wiosennego wyjazdu na północ. Nici więc ze śniegu i innych
przedstawień na niebie :). Pozostało posprzątać w szufladach, i zamknąć śnieżne tematy do następnego sezonu. :)
Na otarcie łez, aby sobie pomarzyć i żeby nie było że nie było u mnie biało, Wyszperałem takie cóś .... Foty nad wyraz zachowawcze i bezpieczne, bo d.... nikomu nie urwie i nie zostanę sprawcą czyjejś tragedii.
Bielszy odcień bieli.... ....tak tak, ten hicior też pamiętam ....:mrgreen:
132
Załącznik 221124
133
Załącznik 221125
...
Obejrzałem. Przyjemnie złożone, ale niestety Youtube zmasakrował jakość - niby pokazuje w jakości HD, a piksele jak na starych filmach kręconych w rozdzielczości dawnej telewizji.
.
134
Załącznik 221172
...
@paparapa - takie indywiduum w kadrze to się ładnie kiedyś nazywało sztafaż w landszafcie :wink::grin:
To właśnie jest bardzo indywidualna sprawa. Jednemu podoba się tak, a innemu inaczej :). Raczej nie ma jednego właściwego spojrzenia na daną rzecz :)
Myślę że to nadal się tak nazywa :). Nazwałem go indywiduum, bo nie planowałem go w kadrze. Właściwie był upierdliwym intruzem :), który biegał przed rozstawionym statywem z aparatem w tą i nazad ....
Sztafażem to on by został gdybym go "zatrudnił" do tej foty :mrgreen:.
135
Załącznik 221220
...
Nie mogłeś go zepchnąć z górki ? :mrgreen:
Nie, nie mogłeś, sam kiedyś prawie godzinę czekałem w Bieszczadach na zdjęcie jednego kamienia, na którym para się "mlamlała". Jakbym zepchnął to by spadli tak z 5 metrów - może nic by im nie było :roll:
cd...
136
Załącznik 221231
137
Załącznik 221230
...
Chciałem zapytać czy to wschód słońca, czy zachód. Ale znając Ciebie wiem co mi napiszesz... że to południe :mrgreen:
Ostatnie trzy surowe acz sympatyczne, cieplutkie.
Przy odrobinie szczęścia tak. Tylko wolałbym jednak focić tam latem o północy. :) Jak robiłem te foty było tylko -2st., więc nie tragedii nie było. Nawet dało się tam przespać bo nie wiało. Zimą przy ca. 2m śniegu i -20 st. chyba szybko bym wymiękł, a puszka albo by się zbuntowała na dłuższą metę, albo by wysysała prąd z akku z szybkością światła. :)
Poranek przed czwartą... Zaspałem wschód słońca o godzinie drugiej :mrgreen: .... a kolejne już po kawie...
138
Załącznik 221274
139
Załącznik 221275
140
Załącznik 221277
141
Załącznik 221276
...
@140 - kurde szacun, nie wiedziałem że masz taką krzepę :mrgreen:
...
Wspominki z Durmitoru...
142
Załącznik 221390
143
Załącznik 221391
...
Zaraz, zaraz - tam jest ten zamek z czarodziejami ?
Jest co podziwiać. Piękne widoki i świetne foty..
Nie widziałęm, i myślę że nie ma tam zamku. Najbliższym jest chyba zamek Św. Jana w zatoce kotorskiej.
Dzięki, miło to czytać. :)
144
Załącznik 221427
145
Załącznik 221431
...
Podoba mi się 144. - bardzo oryginalne.
144 - no nie wysiliłeś się. Dwa papierosy i dwa kiepy. To ma być fota ? :mrgreen:
144 dla mnie piękny kadr.