Sobotni wypad na lotnisko w Borsku:
Wersja do druku
Sobotni wypad na lotnisko w Borsku:
post nr 47, zdjęcie nr2 -fajna fota :grin:
porsche ostatnia fota, nie wiem po co zostawiłeś kawałek samochodu z prawej strony
mógłbyś numerować zdjęcia :wink:
Niestety, ale kiepsko. Albo poruszone, albo tonacja i kolory nijakie. Także tematycznie nie zachwycają. Mam nadzieję na lepsze.
Za każdym razem widząc Twój wątek na liście czytałam "Erotic Cars" i zastanawiałam się co to za dziwny temat, po czym coś odwracało moją uwagę :D I w końcu weszłam w wątek. Widzę, że to "erotic" niezupełnie bez sensu - wątek ocieka fascynacją samochodami.
Jakość mnie nie powala ale podoba mi się pasja - to się czuje. Fajny wątek.
Dzięki za opinie.
Postaram się o lepsze :)
Witam
Mi podoba się kadr nr 4. Światło może faktycznie nieciekawe ale pomysł fajny.
Pozdrawiam
Zebrało sie kilka zdjęć:
1.2.3.4.5.:)
Druga seria moim zdaniem lepsza. Fajne kontrastowe kolory. Właściwie wszystkie coś w sobie mają. Na jednych widać bardziej artowe podejście do tematu: 2 i 3 ( z czego moim zdaniem 2 lepsze) na pozostałych czystą miłość do samochodów. Według mnie Subaru zasługuje na uznanie. Dobry kadr, niebanalne podejście - fajna sceneria.... do tego zostaje mój sentyment do tego samochodu - LIKE IT!!!:)
Dla mnie też druga seria duuuużo lepiej ;) wykrecik subaru też i sie strasznie podoba :D super kadr i otoczenie i kolory :D ;)
Dzięki za pozytywną ocenę :)
Niedługo GT Polonia - skandynawia przyjeżdza do Poznania pojeździć po torze, tak więc na pewno coś ciekawego wam zaprezentuję :)