Dzieki za opinie, nastepna fota:
10. Poscig,
Wersja do druku
Dzieki za opinie, nastepna fota:
10. Poscig,
Mogłeś pokazać w drugim kadrze jak kogoś zagryzł :)
Ostra bestia, fajne panoramowanie.
pzdr
Ale dynamika ;) a gdzie ofiara?? :mrgreen:
choć przeostrzoneCytat:
Zamieszczone przez kasprzyk
10 Przeostrzone celowo, wydaje mi sie ze tak jest wiecej dynamiki.
Nastepne z serii.
11.
krzy88 - fotka nr 8 - nikt ie napisał, a to wydaje się być oczywiste. Nie filmuje sie i nie robi zdjęcia ludzi w ten sposób, że pokazuje się krocze. Prosta zasada. Popatrz w telewizor i zobacz, że sadzają ludzi w programach tak, aby tego uniknąć. W fotografii tak samo, za paroma wyjątkami. Myślę, że ogólnie strt w foceniu masz niezły, popatrz tylko czasem krytycznie na swoje fotki i nie irytuj się wypowiedziami użytkowników forum, bo wszystko o czym do tej pory napisali jest zgodne z prawdą. Po jakimś czasie sam będziesz zauważał te błędy. Ćwicz dalej.
druga fota psiaka gorsza od pierwszej, na pierwszej szkoda tej końcówki ogonka ale to już czepialstwo... :D
Czepię się bardziej: dawaj foty kobiety bo ma potencjał a nie psiarnię... ;)
Mi już Rafał Czarny zdiagnozował odchył psychiczny twierdząc że mając ładną kobietę w chałupie powinienm jej robić foty, a nie biegać po krzakach za samolotami... :mrgreen:
Przy okazji - dzięki Rafał...zapisałem się na terapię...grupową.... :roll: :mrgreen: ;)
Dodam tylko ze w 10 to jest caly kadr i tez ta koncowka ogona mnie denerwuje,
w 11 tylko obcieta góra i dół.
Lessi - hehe Racja, wiosna idzie- z miłą chęcią pstrykne coś nowego :) tylko kiedy znajde czas.. ;(
Paszczol - szczerze nie brałem tego za bardzo pod uwage ale dzieki za informacje..
Sory, że znowu pies ale dostałem 14-54 a innego modela nie było pod ręką ;)
Jestem bardzo zadowolony z tego szkła!
12.
Eee, tam. Nie słuchaj ich, model jest piękny, a jakie ciepłe kolory.
No i gratuluję szkiełka ;)