Odp: Bieszczadzkie włóczęgi
Cytat:
Zamieszczone przez
alnico
Olej do pielęgnacji skór z woskiem pszczelim i olejkiem awokado, potem wosk do impregnacji butów i na koniec pasta z woskiem i żywicami. Bardziej zadbane niż własne ryło :mrgreen:
Na zimno? :) . Na własne "ryłko" to gorąca ścierka najlepsza podobno :mrgreen::lol:
Cytat:
Zamieszczone przez
robtor
Na zimno? :) . Na własne "ryłko" to gorąca ścierka najlepsza podobno :mrgreen::lol:
Na zimno :grin: Ścierka na ryłko też :grin:
Ostatnia seria bardzo przyjemna, ciekawa obróbka zdjęć.
Cytat:
Zamieszczone przez
alnico
Olej do pielęgnacji skór z woskiem pszczelim i olejkiem awokado, potem wosk do impregnacji butów i na koniec pasta z woskiem i żywicami. Bardziej zadbane niż własne ryło :mrgreen:
Konkretna pielęgnacja:grin:, buty będą długo służyć.
Alnico, piekne zdjecia i opisy ciekawe. Przejrzalem pierwsze dwie strony, po pracy nadrobie zaleglosci, bo warto.
Już chyba trzeci raz oglądam te fotki i dopiero teraz zauważyłem, ze nie zostawiłem swojego śladu(komentarza), a przecież byłem:)
Zawsze z chęcią tu wpadam na te górskie szlaki.
Świetne foto.
Misię te panoramki najbardziej.
Pozdrawiam.
7 załącznik(ów)
Po pierwsze - nie obracałeś się :mrgreen:
33 - chciałem strzelić tę skałkę, ale jakieś miśki na nią wlazły i selfie sobie robiły wrrr :evil:
34 - pięknie Ci wyszło, ja to ujęcie spaprałem.
36 - kapitalne.
dzięki :grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
33 - chciałem strzelić tę skałkę, ale jakieś miśki na nią wlazły i selfie sobie robiły wrrr :evil:
Chciałem potem z bliska ją jeszcze strzelić ale też ciągle po niej łazili.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
34 - pięknie Ci wyszło, ja to ujęcie spaprałem.
Miejsce super ale ciężkie warunki/słońce tam były, z kilku zdjęć tylko z jednego dało się coś zrobić.
34 coś w sobie ma :) , ładna seria.