Odp: Muminek na tropie...
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
Czy Ty wiesz jak to zabrzmiało :mrgreen::?:
P.S. Czuję się pominięta... ;) Ale widać męskie wątki Ci bardziej siem podobają :-P:lol:
A samaś sobie winna. Dałaś z Afryki tylko kilka zdjęć, w tym jedno dziecko (genialne) i co ? i nic :evil:
Do dziś bym ciągnął ten wątek.
Czuj się pominięta, nie boję się podwyżki składek (od Marysi wezmę).
I tak Cię lubię :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
abir, nyny, Muminek, Farensbach, yamada - to takie ulubione wątki. Co cieszy niezmiernie, że Wam się chce :mrgreen:
w moim przypadku energię do tych moich zasiadek dają forumowicze - goście wątku. tu jest praktycznie jedyne miejsce gdzie pokazuję moje zdjęcia
więc bodzipie masz też duży wkład moich zdjęć
....A CZY TU MOŻNA SPAMOWAĆ???:-P
Jeśli chodzi o muminkowe roślinki, to pamiętam bodajże jedyny (lub jeden z nielicznych) wątek testowy, który czytałam :D Muminek wrzucał tam roślinki. Dla samych zdjęć warto było tam wchodzić :) Dałabym Wam linka ale nie pamiętam, co to za sprzęt był. Chyba jakiś obiektyw :roll:
Gratuluję Marcin że w końcu się zdecydowałeś i otworzyłeś ten wątek. Tak jak przypuszczałem, poziom fotografii już od samego początku, bardzo wysoki. Dawaj jak najwięcej niech to nie zalega już tylko na twoich dyskach.:)
I zmień tytuł wątku z "Muminek na tropie" na "Muminek na topie". :mrgreen:
Brawo :)
Kolejny przyrodniczy watek, a tego nigdy malo :)
pozdro
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
....A CZY TU MOŻNA SPAMOWAĆ???:-P
Spamować pewnie nie, ale Offtopować... hehehe, już widzę Marcina jak nam przeszkadza :mrgreen: tfu, pomaga :mrgreen:
Jaki jest sposób na to, żeby nawet zwykły wróbel wyglądał na zdjęciu tak majestatycznie?
Cytat:
Zamieszczone przez
salvadhor
Jaki jest sposób na to, żeby nawet zwykły wróbel wyglądał na zdjęciu tak majestatycznie?
trzeba mieć fach w rękach:mrgreen:
albo wytresowane wróble.....:roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
trzeba mieć fach w rękach:mrgreen:
albo wytresowane wróble.....:roll:
Albo podejscie do ptaka trza miec.