Odp: Różności moje. (Uczę się patrzeć i widzieć).
4.
Załącznik 127756
Dzięki za opinie :)
bardzo lubię tą małą puszeczke i lubię sie nią bawić :)
A zdjęcia ... No cóż :) sa jakie sa :) dam wiecej i tak :P :)
A Motylków mam jeszcze pare :)
Ps.
Zdjatka sa często dziełem przypadku. Po prostu mam aparat przy sobie i cykam jesli jest okazja.
Makra wiec sa moze zaniedbane, ale sa jakie sa. Takie warunki były i chwilka czasu :)
Dzięki raz jeszcze za komenty. Bedzie miło jak bedzie ich wiecej :)
Motylka dam na poniedziałek :)
5.
Ujej, troche to zdjecie z motylkiem zmasakrowane :(
pozdro
No tak to jest, jak sie zdjęcia na fonie robi...
U mnie wyglada dobrze :)
No chyba ze mówisz o czymś innym niż kolory, kontrast, ostrość etc...
5. Lepiej ? Czy tez sieczka ?
No dla mnie to tam procz tych bialych ramek i wszedobylskich podpisow (notabene dziwna maniera) to wszystko do poprawki.
pozdro
Cytat:
Zamieszczone przez
urzyszkodnik
Motylka dam na poniedziałek :)
5.
Pomijam samo zdjęcie, ale wytłumacz mi po kiego te białe pasy, napis "Olympus PEN" i "Lato na wsi"? Jak mam być szczery, to wygląda to jakbyś przekleił stronę z folderu Olympusa. Takie było zamierzenie? :shock:
Dokładnie.
Cieszę sie ze mam maleństwo w kieszeni cały czas, dlatego podpisane jest czym zrobione.
Podpisy - to juz inna bajka.
Jakis czas temu obiecałem sobie ze nie dam nic bez podpisu do netu. Dot to tez rozdzielczości. Wiem ze cieżko moze uwiezyc, ale skradziono mi jakis czas temu pewne klatki. Podpisane na szczęście było o copyright. Zupełnie inne niż te z Olka. Sprawę powolutku bede prostował. Dlatego te podpisy imienne tez sa. ( wiem, nic to nie gwarantuje, a zdjęcia wyżej pokazane raczej ukradzione nie beda:) )
7.
Cytat:
Zamieszczone przez
urzyszkodnik
Dokładnie.
Cieszę sie ze mam maleństwo w kieszeni cały czas, dlatego podpisane jest czym zrobione.
Podpisy - to juz inna bajka.
Jakis czas temu obiecałem sobie ze nie dam nic bez podpisu do netu. Dot to tez rozdzielczości. Wiem ze cieżko moze uwiezyc, ale skradziono mi jakis czas temu pewne klatki.
Czołgiem!
Nad foteczkami trzeba popracować ale to drobiazg, ot: szumy, przepały czy barwy.
Co do napisów, podpisów i dopisków to usunięcie czegoś takiego to chwila(trzy momenty) nie chronią zdjęcia.
Info o cud aparacie wyczytamy z exifa i wszyscy będziemy wiedzieć, że to penem robione. :-D
Wszystko wiem :)
Ale co w tym złego ze sie cieszę ? I dam sobie ten napisik "pen" na przykład ?
A kompa pare długich tygodni nie miałem w domu. Został tylko telefon i darmowy soft. Do zabawy super :)
8.
Pzdr i dzięki za komenty :)
Cytat:
Zamieszczone przez
urzyszkodnik
Został tylko telefon i darmowy soft. Do zabawy super :)
Dobrze piszesz- do zabawy!
Baw się ale czy od razu musisz je pokazywać na forum?
Pokazane na forum w tej formie, są raczej antyreklamą aparatu.