Odp: Gniot idealny - konkurs
Fajna zabawa szykuje się.
Myślałam, że dzięki temu konkursowi, któremu byłam przeciwna, dowiem się co to jest gniot... patrząc w galerię.....w ocenie własnych dokonań człowiek rzadko kiedy jest obiektywny, nawet jeśli chodzi o gniot.... może się bardzo starać ale i tak mu nie wyjdzie.
A może to czasem kokieteria? ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
a to zmienia postać rzeczy i... podważa ideę konkursu a już na pewno jego nazwę :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
W moim przypadku na pewno nie, choć czasem zdjęcia, które mi się nie podobają, innym tak i może to wyglądać na kokieterię. W ogóle ostatnio się zrobiłam mocno krytyczna - zarówno w stosunku do swoich zdjęć, jak i do cudzych. Od jakiegoś czasu co tylko coś sfotografuję, to ląduje to w koszu komputera, albo jest wręcz kasowane jeszcze w aparacie. Gniot, który wstawiłam do galerii konkursowej był robiony w celu umieszczenia go na fejsie (jako zdjęcie w tle).
Chory ten konkurs:mrgreen: Dodałem swoje dzieło dobrze podostrzone. Napiszcie, czy Wam się podoba, to mi pomoże w dalszym rozwoju mojego hobby jakim jest fotografia. Powiedzcie mi jaki mam kupić obiektyw, bo ten mi zrobił takie nieostre to z tyłu:lol: No i jaki aparat, żeby miał dużo efektów:-P
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
Chory ten konkurs:mrgreen:
Jak skok na głęboką wodę.
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
Chory ten konkurs:mrgreen: Dodałem swoje dzieło dobrze podostrzone. Napiszcie, czy Wam się podoba, to mi pomoże w dalszym rozwoju mojego hobby jakim jest fotografia. Powiedzcie mi jaki mam kupić obiektyw, bo ten mi zrobił takie nieostre to z tyłu:lol: No i jaki aparat, żeby miał dużo efektów:-P
Myśle Adam że jeśli chesz robić profesjonale zdjęcia i sie rozwijać to najlepjej kupić luztrzankę a jeśli chcesz taki z efektami ale nieprofesjonalny tylko np. na wyjazdy to najlepjej cyfrówke.
P.S. Ale jednak myśle że dla męszczyzny to jednak lepiej luztrzanke.
Kolega też mi mówił, że najlepsza będzie luztrzanka. Najlepiej Canuna i do tego z długim zumem.
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
Kolega też mi mówił, że najlepsza będzie luztrzanka. Najlepiej Canuna i do tego z długim zumem.
I oczywiście z programami tematycznymi: 1) ptaki drapieżne, 2) ptaki domowe, 3) ptaki pozostałe.
Pozdr