Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez ahutta Spraw sobie psa, nie będzie dylematu czy się chce czy nie ;) :D Ja mam królika, i obu nam się nie chce :-P
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Ja mam królika, i obu nam się nie chce :-P Ja mam psa i to jest pies dworski łazi, przy dworze po polu sam.
A nie na dworze po dachu wespół ?? :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip A nie na dworze po dachu wespół ?? :mrgreen: Zazdrościsz bo Masz królika bojowego?
Cytat: Zamieszczone przez ahutta Spraw sobie psa, nie będzie dylematu czy się chce czy nie ;) :D E tam, pewnie psa wystawiłbym na pole (bo to by był polny pies ;-)) i tyle by z tego wychodzenia było :-)
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Zazdrościsz bo Masz królika bojowego? Raczej emeryta Cytat: Zamieszczone przez pers E tam, pewnie psa wystawiłbym na pole (bo to by był polny pies ;-)) i tyle by z tego wychodzenia było :-) I to jest prawidłowe stwierdzenie - wychodzi się na pole, a nie na dwór o!
Cytat: Zamieszczone przez pers E tam, pewnie psa wystawiłbym na pole (bo to by był polny pies ;-)) i tyle by z tego wychodzenia było :-) Załącznik 108991
Jaaa, uhmm :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez ahutta Jaaa, uhmm :mrgreen: Na co? Niedowiarku, se kupisz psa polnego - zobaczysz.
Wolę mojego kanapowca :D