Odp: Pogadajmy o portretach - suplement
To liczenie sie z pogladem to nie rozum tego tak,ze np.masz zmieniac styl bo tak ja uwazam,tylko licz sie z tym,ze na temat Twojego stylu moge miec calkiem inne zdanie i ono nie musi byc pozytywne.
PS.Tylko teraz nie mysl,ze ja pisze o Twoim stylu.Tak jak przedtem o pojedynczym wlosu nie w ta strone.To tylko taki odnosnik ogolnie do tematu.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Masz po prostu swoj poglad na sprawe.Autor musi sie z Twoim pogladem liczyc,/.../
Wyjątkowo uznam, że mogę się mylić(jestem nieomylny i to wszyscy wiedzą).
Publikując prace chcę trafić do jak najszerszej grupy odbiorców, tak?
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Zależy jak "chcę trafić" interpretujesz :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Cytujac klasyka"jestes duzym chlopcem" wiec raz kiedys zrob wyjatek:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Gdyby wszyscy chcieli trafiać do jak najszerszej grupy odbiorców to świat byłby bardzo nudny i monotonny. Ja wiem, globalizacja i te sprawy ale bez przesady :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
To liczenie sie z pogladem to nie rozum tego tak,ze np.masz zmieniac styl bo tak ja uwazam,tylko licz sie z tym,ze na temat Twojego stylu moge miec calkiem inne zdanie i ono nie musi byc pozytywne.
Oczywista rzecz. Dlatego jeszcze Was pomęczę innymi zdjęciami... trochę :P
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Oczywista rzecz. Dlatego jeszcze Was pomęczę innymi zdjęciami... trochę :P
T.
Zaszalej bo czasem Ci.............................wychodzi. :grin:
A o moich niewątpliwie świetnych niezmąconych retuszem, obróbką i żadnymi dodatkowymi światłami - nikt się nie wyraził nawet i...................pozytywnie:roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Cytujac klasyka"jestes duzym chlopcem" wiec raz kiedys zrob wyjatek:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
No, to zrobiłem. :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Masz po prostu swoj poglad na sprawe.Autor musi sie z Twoim pogladem liczyc
Albo nie rozumiem do czego pijesz (najlepiej napisz wprost) albo... wg mnie wcale nie musi się liczyć z moim poglądem bo i po co?
Cytat:
Zamieszczone przez
gietrzy
Albo nie rozumiem do czego pijesz (najlepiej napisz wprost) albo... wg mnie wcale nie musi się liczyć z moim poglądem bo i po co?
Alez nie pije do niczego i do nikogo.
Chodzi mi tylko o to ze autor wstawiajac fotki musi sie liczyc z pogladem czyli tu z ocena.Ona moze byc pozytywna jak i negatywna.Znam autorow co wstawiajac dziekuja za poglad(ocene )tylko tym co pozytywnie oceniaja a ignoruja lub nawet nie zycza sobie negatywnych ocen(pogladow).
No kurde nie umiem bardziej wprost.
---------- Post dodany o 20:04 ---------- Poprzedni post był o 20:03 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
A o moich niewątpliwie świetnych niezmąconych retuszem, obróbką i żadnymi dodatkowymi światłami - nikt się nie wyraził nawet i...................pozytywnie:roll:
Jakoscia i slicznoscia Twoich zdjec jestem tak zszokowany ,ze nie znajduje slow zeby to wyrazic.Jezyk polski jest zbyt ubogi aby chociaz w czesci malej zachwyt swoj opisac.