Akurat "wajcha" w kompakcie jest bardzo fajnym rozwiązaniem, bo można aparat obsługiwać jedną ręką.
Choć na pewno zmiana ogniskowej za pomocą pierścienia na obiektywie jest bardziej precyzyjna.
Wersja do druku
Akurat "wajcha" w kompakcie jest bardzo fajnym rozwiązaniem, bo można aparat obsługiwać jedną ręką.
Choć na pewno zmiana ogniskowej za pomocą pierścienia na obiektywie jest bardziej precyzyjna.
Az obejrzalem obrazki na deprefiufiu, jenysiuuu! zajefajny aparat! Kto mysli inaczej dodaje do ignorowanych.
Duzy zakres, wbudowany wizier, jasny, obrazek xz2, optycznie bardzo spoko, marzenia sie spelniaja...
pozdrowionka
PS
Znaczy kupie pewnie, bo cena w dzedaju dobra bedzie, moze na swieta?
PSS
Tylko mi tu nie jeczec, ze moglby byc taki czy sraki, bo jak spotkam skopie pomidory!@#$%^&
Janeczek, jestem więc pierwszy w kolejce do ignorowanych :grin:
To kwiatkiem go, kwiatkiem!
pozdrowionka:mrgreen:
Ponoć sugerowana cena w PL - 2500,-. Czyli wychodzi na przesunięty o 1EV w dół RX10. W rozmiarach, matrycy, cenie... ;) Mnie pasuje. Rozglądam się za kompaktem do wszystkiego, który mógłbym brać z lenistwa, braku miejsca, czy dać córce lub żonie. I ten Olek trafił w sedno.[ciach]
---------- Post dodany o 11:59 ---------- Poprzedni post był o 11:55 ----------
[/COLOR]Też dostałem. Niech tam chwalą jak chcą, reklama to reklama, ja na takie OM-D z przyspawanym 14-150 w mini wersji, z obrazkiem z XZ-2 mówię - jestem za.
Mogliby dawać cały futerał a nie sam pasek :p.
Mega-zoomy, bo taka jest kategoria tego cacka, powinny cenowo się kończyć góra 2k ;)
Moze byc hit na mikolaja, oj co ja godom! bedzie na pewno:)
pozdrowionka