Nie zdarzylem z nim pogadac, bo siedzial w jakims "Diablo":)
pozdrowionka
Wersja do druku
Ostatnio znowu coś czytałem o naszej oświacie i naszych placówkach oświatowych. Ja nie wiem......., wszystko schodzi na psy. Kiedyś dostało się w linijką w łapę, stało się w koncie, za ucho było się nie raz wyciągniętym i nikt nie płakał i nikt się nie skarżył i każdy znał podział ról i swoją rolę w szeregu. Ze wszystkiego można było być zwolnionym ale mieć zwolnienie z WF'u to chyba była największa potwarz i powód do wyśmiewania się z takiego delikwenta. Ale zapomniałem, teraz obowiązują nowoczesne/nowomodne/cool wypaśne metody wychowania metroseksualnych idiotów jeszcze lepiej sterowalnych niż czarna masa w średniowieczu :) :)
Ale w związku z tym mała fota szkolnej bójki z udziałem ludzików. Pierwszy plan nawiązuje do tego co jest a ostatni to tego co być powinno :). Jedna fota bez żadnych wklejanek :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...9&d=1381793998
Czarmax, zastanawiam się co powiedziałby Freud widząc, że tworzysz obrazy chłopców trzymających się zapałki.
Nie wiem? Może kazałby wstawić "Dziewczynkę z zapałkami" aby uzupełnić obraz dwóch trzymających się za "zapałki" ;) :) I to jest bardzo dobra myśl, mówiąca prawdę naszych czasów o niczym nie skrępowanych trójkątach w różnych konfiguracjach i o dzikim równouprawnieniu :). Muszę tam gdzieś dorobić to "Dziewczę z zapałką". Ale rodzi się kolejny trudny problem jak ją dorobić z tą zapałką abym czasami nie był posądzony o seksizm i poniżanie na tle płci :D No i koniecznie muszę dobrać "dziewczę ludzika" o białej karnacji bo jak dobiorę z ciemną to mnie jeszcze o rasizm posądzą. O kurka wodna może być kolejny problem i muszę sprawdzić czy chłopcy z zapałkami czasami nie są obrzezani bo posądzą mnie o antysemityzm :D. Ale w razie czego jak będą obydwoje obrzezani to jednego wsadzę w sutannę i będzie super cool bo to to teraz w modzie pisać o księżach pedofilach :) :D
Co oni tak do tej budy po nocach chodza?:)
pozdrowionka
To w końcu co robimy kolego? Dzwonimy czy się przeglądamy? :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...9&d=1381954671
Znakomite :mrgreen:
A zadzwonili w końcu czy nie ?