Odp: Widok z okna - foto zabawa
Cytat:
Zamieszczone przez
pamaru
Właśnie. Jak się pozbyć tego cholerstwa bo już siwy coraz bardziej się robię przez nie?! Balkon jak wracamy z urlopu wygląda jak kurnik (nawet jajka kuźwa są!).
Kiedyś miałem sąsiada co cały parapet wyłożył sobie drutami na sztorc. Przykro się na to patrzyło ale skuteczne było.
Cytat:
Zamieszczone przez
pamaru
Właśnie. Jak się pozbyć tego cholerstwa bo już siwy coraz bardziej się robię przez nie?! Balkon jak wracamy z urlopu wygląda jak kurnik (nawet jajka kuźwa są!).
Gołębie są jak szczury i wszędzie wlezą. Znajomi strzelili sobie siatkę na cały balkon i problem znikną. Niestety pojawiła się siatka :)
Wiem, że są jakieś preparaty, które je drażnią i przestają przylatywać
Ja kiedyś u znajomych pryskałem specjalnym preparatem przeciwko gołębiom (w OBI kupionym) trochę pomaga, trzeba powtarzać i pryskać balustradę parapet...
jako radykalne można też kupić w tymże sklepie wyżej wymienione "druty na sztorc"
A może CzaRmaX z papierosem ? ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
A może CzaRmaX z papierosem ? ;)
Poczekaj ogolę się tylko :)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Poczekaj ogolę się tylko :)
Już się golisz ? :shock:
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
Na twarzy też? :-P
Na twarzy się nie golę bo przerabiam się na artystę ale golę stopy od spodu ;) :-P
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Już się golisz ? :shock:
Już to palę aby Sepiemu na złość porobić :)
Cytat:
Zamieszczone przez
pamaru
Słyszałem że kocurki je skutecznie odstraszają - gołębie zapamiętują mieszkania w których są koty i nie siadają w pobliżu.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mcarto
Słyszałem że kocurki je skutecznie odstraszają - gołębie zapamiętują mieszkania w których są koty i nie siadają w pobliżu.
Hmmm... siostra ma kocura, Krakers się "nazywa". Chyba wypożyczę na jakiś czas sierściucha.. ;)