proszę o ....... .
Wersja do druku
proszę o ....... .
E-3? Mi też ...Cytat:
Zamieszczone przez epicure
W czym tak naprawdę ten aparat jest lepszy od starego Dynaxa? Tylko w matrycy, polepszeniu środkowego punktu AF, LCD i w pełni (podobno) uszczelnionym body. To nie jest tak dużo jak na 3 lata developmentu ... (a właściwie 4, bo po raz pierwszy pokazano ją w lutym 2004 ...)
A właśnie, czy ktoś zauważył, że to "cudo" nie ma odkurzacza ... no i kolejny punkt mniej ...
Taaaa... kiedyś sobie na tym forum podyskutowałem ;-) My jesteśmy forum, którego własnością jest Olympus, a swobody więcej niż na kkm (czego jestem dowodem :mrgreen: ). No chyba, że się kupi album z wątpliwej wartości fotami to może i będzie można troszkę poświrować :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Vendeur
Daj spokój. 500 lat temu pewnie byłaby jeszcze bardziej pro... :mrgreen: Nic (matrycę pomijam) nie pozwala tego plasticzaka zestawić z takimi puszkami jak 1D MkII czy D2x ;-) Chcesz dyskutować to ok. Nie nabijaj się jednak z własnego systemu bo będziesz podajrzany ;-)Cytat:
Hmmm... może zapodaj jakimś sampelkiem skoro piszesz, że ta nowa Alfabeta ma lepszą matrycę od 40D ;-) Lepszy korpus od 40D? Skąd takie wnioski? Macałeś nową Alfabetę? Uszczelnienia? Czy nowa Alfabeta jest hermetyczna i czy MACIE KOLEGO USZCZELNIANE OBIEKTYWY?Cytat:
Ech... puszki świat jeszcze nie zobaczył, a Ty piszesz co w niej jest lepszego od drugiej puszki, której de facto jeszcze nie ma w sprzedaży ;-) Trolujesz i tyle... Siooooooooo
Taaak " ja mam 12 cm długości a wy- wpisywać sie"
Szybkim ślizgiem dochodzimy do tego poziomu.
przesadzacie panowie
ta A700 prezentuje się całkiem ciekawie
pzdr
Ale ta nazwa "A700" to jak nazwa telefonu komórkowego czy samochodu małolitrażowego :?
Nowa lustrzanka miesza na rynku (główna strona Interia.pl)
albo samolotu pasażerskiego ( Airbus A380 i inne :P)Cytat:
Zamieszczone przez celebrity plus
ale wygląd czy nazwa mają chyba najmniejsze znaczenie :roll:
Jesli mam byc szczery, zaczynam bac sie kolejnych newsow ze swiata lustrzanek. Chyba czas zwijac ogon, kupic analoga i skrzynke filmow, i po prostu cieszyc sie fotografia ;)
Cytat:
Zamieszczone przez panterra
Jakby nazwa nie miała znaczenia to by Canon miał 15% rynku a Pentax czy Olympus po 30% ;)
ale Ty teraz piszesz o nazwie marki, a wcześniej pisaliśmy o modelu :)Cytat:
Zamieszczone przez celebrity plus