Piękny kraj i miejsca odwiedziłaś, czekam na kolejne kadry.
Pozdrawiam.
Wersja do druku
Piękny kraj i miejsca odwiedziłaś, czekam na kolejne kadry.
Pozdrawiam.
Dobra... oprócz tego, że jeszcze szczęki z ziemi nie podniosłem, to już wpisałem sobie taką wycieczkę na listę planowanych wypraw ;-)
ale powiedz mi w jakim okresie roku najlepiej tam pojechać, żeby aż tyle zobaczyć i tyle się działo!!!!!?????
Nie powiem... Twoje opisy bardzo pomagają umiejscowi te zdjęcia na mapie i zaplanowanie odwiedzenia tych wszystkich miejsc. Po raz kolejny przekaz fotografii zwiększa się wielokrotnie poprzez słowo pisane....
Dzięki za inspirację!
Latem - czyli teraz, jest upiornie gorąco. Słońce opala nawet jak jest za chmurami. Przekonałam się na własnej skórze. Przez chwilę nieuwagi. Do tej pory schodzą mi płaty skóry. Przy mojej jasnej karnacji i polskich blokerach słońce zwrotnikowe robi co chce.
Latem bywają nagłe i intensywne opady deszczu. Przeżyłam tam burzę. Robi wrażenie. Aż biało się robi wieczorem.
Zimą (wiem z opowieści przewodnika) uciążliwe są straszne wiatry na wybrzeżu oceanu.
---------- Post dodany o 14:30 ---------- Poprzedni post był o 14:24 ----------
Saboor błagam cierpliwiści. Nie nadążam z obróbką i selekcją. W poniedziałek zacznę wrzucać nowe foty.
Kurde,napisalas,ze to drogi kraj.Mnie mowila osoba(raczej nie klamala),ze ceny jak u nas.Napisz pare przykladowych cen??
Fotki sliczne.
Fotka z psem- rewelacja, znad wodospadów- coś pieknego. Wypada tylko na kolejne mieć nadzieję.:grin:
To niestety minus pewnych atrakcyjnych turystycznie a zarazem dzikich i niebezpiecznych krajów. Wszystkie lokale w atrakcyjnych miejscach trzymają fason i ceny a do tańszych czestokroc b.oryginalnych turysci się nie zapuszczaja.
Nie znosze takich miejsc i dlatego sobie darowalem min. Egip i Meksyk.