Odp: [Tutki Saboora] make up cyfrowy ...
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Zacne źródło, co do tego ograniczenia się, to nie bardzo rozumiem.:???:
Już tłumaczę co miąłem na myśli. Chodziło mi o to, że autor nie pokazuje powiedzmy, że skórę należy retuszować dokładnie tak a nie inaczej i nie mówi, że ta metoda jest najlepsza a wszystkie inne są złe. Pokazuje kilka różnych metod retuszu skóry tak aby, każdy mógł wybrać taką, która jemu bardziej pasuje na co dzień lub do określonego zdjęcia. :) I to mi się własnie spodobało.
Ciagle nie wiem co autor postu #51 ma na mysli. Przecież Saboor nie pisze ze to jedyna słuszna metoda... ?
Na samym poczatku Saboor mowi ze to jedna z najprostszych technik. W tutorialu omawia jedna technike przez całkiem spora ilosc czasu. Nie łapie w czym problem.
Pewnie chodzi o to, ze jest wiecej metod na gladzenie skory.I ze Saboor nie zaznaczyl tego dosc wyraznie.
Teraz zerknelem do swojego kajeta(to taka tajna moja broszurka) i tam mam opisane 74 metody gladzenia,wyciskania pryszczy,wagrow,kleszczy i innych pijawek.
AAAA i jest jeszcze kilka nowych na cs6,ale jeszcze jak narazie tylko platne.Chyba,ze ktos kupi i opublikuje jako swoje nowe metody.Bo tak to sie prawie zawsze odbywa:mrgreen::mrgreen::mrgreen:.Kazdy i tak patrzy na "dziaki" jak sie zmieniaja a nie na maski, warstwy i kombinacje klawiszy
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Taaaa.... nie ma brzydkich kobiet, są tylko źle zfotoszopowane. :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
jozinzbazin
Taaaa.... nie ma brzydkich kobiet, są tylko źle zfotoszopowane. :mrgreen:
Idę, patrzę :shock: Jozinzbazin :!: Mało zawału nie dostałem :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Idę, patrzę :shock: Jozinzbazin :!: Mało zawału nie dostałem :mrgreen:
Najważniejsze to umieć wywołać emocje w drugim człowieku. Jestem z siebie dumny. :grin: