Odp: Kalendarz 2013 - kategoria 2 - Krajobraz - Głosowanie
Cytat:
Zamieszczone przez
hadan
Cześć! Jak widać głos oddany na Ciebie nie jest głosem zmarnowanym.
Pozdrawiam.
E tam na mnie - na ten piękny krajobraz w którym udało mi się znaleźć w odpowiedniej porze dnia i w odpowiednim świetle.
Dzień wcześniej byłem tam o zachodzie i wał chmur uniemożliwił całej grupie wykonanie dobrych zdjęć. Mimo, że o właściwej porze i we właściwych miejscach nie było przez półtorej godziny nawet odrobiny dobrego światła.
Cytat:
Zamieszczone przez
Qben
cześć ludzie :D
O dzizaz ty zyjesz?
Witka witka :)
pozdro
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
...Mimo, że o właściwej porze i we właściwych miejscach nie było przez półtorej godziny nawet odrobiny dobrego światła.
Na tym polega urok fotografowania. Żelazna zasada - zrozumieć światło. Dobre zdjęcie powstaje
najpierw w umyśle fotografa, dlatego wiedziałeś po co wróciłeś w to miejsce.
Nie umniejszaj swojej roli. Ponieważ w czasie ogłoszenia wyników będę bardzo daleko już teraz
składam Tobie serdeczne gratulacje.
Pozdrawiam
Wreszcie, po paru dniach dostęp do szybszego internetu i lepszego monitora. Zagłosowałem z prawdziwą przyjemnością!
No to ja się dopiszę po swojemu: najciekawsze zdjęcia otrzymują mało głosów. Fakt, że niezbyt pasują do kategorii "krajobraz" - ale w końcu ważne są zdjęcia nie szufladki. Nie dziwi mnie to ale sygnalizuję swą opinię - jak się to mówi - z kronikarskiego obowiązku.
Głosując zauważyłem, że nie zawsze moja ocena pokrywa się z oceną innych, ale to dobrze, bo każdy inaczej ocenia zdjęcia.
Odp: Kalendarz 2013 - kategoria 2 - Krajobraz - Wyniki