Odp: Kalendarz OlympusClub 2013
Cytat:
Zamieszczone przez
grizz
Chciej coś zrobić, zęby fajnie było i za darmo jeszcze... i od razu się nie podoba.
Gdzie widziales, ze sie cos niepodoba?
Proste pytania zwiazane z regulaminem, zeby wszystko jasne bylo to, az taki trud by wyjasnic i rozwiazac watpliwosci, zaraz trzeba sie doszukiwac drugiego dna?
IMHO: w takim razie przy tych zalozeniach taki z tego kalendarz Olympus Club jak z najkona kanon...
pozdro
Głos oddany. Kalendarz przygarnę - odpłatnie lub za free :)
Nieźle. W tej chwili na liczniku jest 51 osób, które oddało głosy w ankiecie. Ciekawe czy tematy będące obecnie w czołówce utrzymają tą pozycje do niedzieli?
Kurde toz pisalem,ze przewrotnie.Co Wy wszyscy w garniturach tu ostatnio?.Moge wcale nie pytac,pisac.Moge zniknac,ilez to roboty zrobic jak K@czy.Ja nie widze problemu.
No kurcze, czy ja pisałem do konkretnych osób? A tu od razu jakieś zarzuty...
Zawsze można zasponsorować swój własny kalendarz i ustalić swoje własne zasady. Co za problem. :roll: Chętni do oddania (publikacji) fotek się na pewno znajdą. Klub jest otwarty na wszelkie inicjatywy. :) Przykład ostatniego zlotu - identyfikatory, napis sekretariat, smycze, mapy... to co... kalendarza alternatywnego by ktoś nie zrobił, gdyby chciał? :)
Głos oddany. Zapisuję się na sztukę kalendarza.
Przy okazji - inicjatywa super, ale możecie Panowie jakoś podsumować tę dyskusję bo się już pogubiłem?
1) Jak zgłaszać prace
- format
- forma zgłoszenia (mailem? osobny wątek?)
2) Zasady wyboru (głosowanie? od - do kiedy?)
3) ... i takie tam
Ponieważ ma być za darmo proponuję tzw. zamordyzm bo inaczej poza dyskusję nie wyjdziemy i się skończy jak gra naszej reprezentacji (w pierwszej połowie jak nigdy a potem jak zawsze :)).
Pozdrawiam serdecznie,
G.
a i więcej luzu, to naprawdę ma być zabawa i trochę radości, zarówno dla wysyłających pracę jak i otrzymujących kalendarz.
Pytać, pytać, sugerować, ale mieć trzeba swiadomość, ze pewnych ram w tym projekcie nie przeskoczymy. Rady będą na kolejny do realizacji.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mysikrolik
Zawsze można zasponsorować swój własny kalendarz i ustalić swoje własne zasady. Co za problem. :roll: Chętni do oddania (publikacji) fotek się na pewno znajdą. Klub jest otwarty na wszelkie inicjatywy. :)
I jak sie to wszystko ma do sygnowania tego nie swoim logiem?
pozdro
Cytat:
Zamieszczone przez
grizz
Chciej coś zrobić, zęby fajnie było i za darmo jeszcze... i od razu się nie podoba.
Spoko.
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
IMHO: w takim razie przy tych zalozeniach taki z tego kalendarz Olympus Club jak z najkona kanon...
Jestem przygotowany na to, że pomysł nie wszystkim się spodoba. Mam nadzieje, że przy innych pomysłach będziesz równie krytyczny i nie będziesz stronił od merytorycznych uwag. Jak już pisałem, zróbmy jeden projekt. Zobaczymy czy jesteśmy wstanie coś fajnego wyprodukować.
---------- Post dodany o 22:33 ---------- Poprzedni post był o 22:23 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Gryphoon
Głos oddany. Zapisuję się na sztukę kalendarza.
Przy okazji - inicjatywa super, ale możecie Panowie jakoś podsumować tę dyskusję bo się już pogubiłem?
1) Jak zgłaszać prace
- format
- forma zgłoszenia (mailem? osobny wątek?)
2) Zasady wyboru (głosowanie? od - do kiedy?)
3) ... i takie tam
Nic się nie zmieniło od pierwszego postu. Wyraźnie zaznaczyłem na końcu zasad, że wszelkie zmiany zostaną naniesione i wyraźnie zaznaczone. Jeśli się coś zmieni w zasadach czy opisie zostanie tam opisane.
Cytat:
Zamieszczone przez
Gryphoon
Ponieważ ma być za darmo proponuję tzw. zamordyzm bo inaczej poza dyskusję nie wyjdziemy i się skończy jak gra naszej reprezentacji (w pierwszej połowie jak nigdy a potem jak zawsze :)).
Nie trzeba aż tak brutalnie :). Poniższa dyskusja to rozwiewanie wątpliwości co do niektórych zapisów w zasadach. Kalendarz mimo nieprzychylnych zostanie wyprodukowany.
---------- Post dodany o 22:33 ---------- Poprzedni post był o 22:33 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
I jak sie to wszystko ma do sygnowania tego nie swoim logiem?
Hehe, do loga jeszcze dojdziemy...