Wersja do druku
życzę Ci żebyś miał co najmniej tyle radochy z przejścia na E-3 co ja miałem
Cytat: Zamieszczone przez romek1967 życzę Ci żebyś miał co najmniej tyle radochy z przejścia na E-3 co ja miałem Nie ty jeden:) pozdro
Cytat: Zamieszczone przez romek1967 życzę Ci żebyś miał co najmniej tyle radochy z przejścia na E-3 co ja miałem dolaczam sie do zyczen , ja swoja E-3 nabylem rowno rok temu w zalaczniku jedno z nocnych zdjec , zawiera Exif wiec mozna zobaczyc co i jak , niestety bylem zbyt pozno i niebo juz bylo ciemne jak smola
Cytat: Zamieszczone przez Centus dolaczam sie do zyczen , ja swoja E-3 nabylem rowno rok temu w zalaczniku jedno z nocnych zdjec , zawiera Exif wiec mozna zobaczyc co i jak , niestety bylem zbyt pozno i niebo juz bylo ciemne jak smola ciekawe... akurat widok dobrze znany, pozdr koziołki:cool:
Cytat: Zamieszczone przez Centus dolaczam sie do zyczen , ja swoja E-3 nabylem rowno rok temu w zalaczniku jedno z nocnych zdjec , zawiera Exif wiec mozna zobaczyc co i jak , niestety bylem zbyt pozno i niebo juz bylo ciemne jak smola Eee, Założyłeś czarno-biały film i dlatego tak czarno. :-D