Odp: Bezpłatne warsztaty z Olympusem i Cyfrowe.pl
korolian, dogmaster,
Ja dostalem jak zwykle odmownie, niestety cyfraki mnie nie lubia, bo im nie wazelinie...
Stracili klienta na zawsze, pojde do ojro konkurencji
pozdrawiam serrdecznie
Janek
Odp: [Fotopolis] Bezpłatne warsztaty z Olympusem i Cyfrowe.pl
Cytat:
Zamieszczone przez
romek1967
bo to jest techniczne ograniczenie, specjalnie nie ma co udowadniać
Jedni MY zwracamy, a inni MY nie zwracamy lub zwracamy na coś zupełnie innego. Kwestia wysoce subiektywna.
Na docelowy efekt - zdjęcie - ma wpływ pomysł na nie, potem technika którą masz opanowaną i wiesz jak dojść do zamierzonego efektu. Tu dochodzimy do ograniczeń sprzętowych, które dla jednych są ograniczeniami a dla innych mogą byś środkiem wyrazu :].
Pewnie,że to jak podejdziemy do tematu zależy tylko od Nas. Mowa tu jest bardziej o samym podejściu firmy X czy Y do prezentacji i zachęceniu do kupna produktu X czy Y.
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
korolian, dogmaster,
Ja dostalem jak zwykle odmownie, niestety cyfraki mnie nie lubia, bo im nie wazelinie...
pozdrawiam serrdecznieJanek
Na hasło "OLY-TALIB" pewnie wpuszczą. :-D
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
...cyfraki mnie nie lubia, bo im nie wazelinie...
Ale na warsztaciki to by się chętnie poszło, co? A cała reszta, która się zakwalifikowała, to pewnie sami wazeliniarze ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
Obraziłeś się za to, że zabrakło miejsc?
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
korolian, dogmaster,
pozdrawiam serrdecznie
Janek
Miałem dziś kiepski humor, ale pod wieczór mnie rozbawiłeś. Zły Olek, niedobry Olek, nie wpuścił Janeczka na imprę. Koniecznie musisz z tego powodu wyprzedać wszystkie klamoty sygnowane przez Olympusa. :grin:
---------- Post dodany o 19:46 ---------- Poprzedni post był o 19:42 ----------
I jeszcze wykasuj z twardziela wszystkie foty zrobione Olympusem. Niech mają, dziady jedne. :grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
Miałem dziś kiepski humor, ale pod wieczór mnie rozbawiłeś. Zły Olek, niedobry Olek, nie wpuścił Janeczka na imprę. Koniecznie musisz z tego powodu wyprzedać wszystkie klamoty sygnowane przez Olympusa. :grin:
---------- Post dodany o 19:46 ---------- Poprzedni post był o 19:42 ----------
I jeszcze wykasuj z twardziela wszystkie foty zrobione Olympusem. Niech mają, dziady jedne. :grin:
W zyciu Warszawy Rafale!:) kocham Olka ale cyfraki sa be, oni wiedza dlaczego, nie bede tu pral brudow...
epicure,
A wiesz, ze bym poszedl, na Olka wlasnie bym poszedl, zapewne bym kogos znajomego spotkal i mogl pogaworzyc o wszystkim i o niczym...
Cyfraki dobrze wiedza kogo brac, zeby potencjalnie potem do sklepu do nich przybyl:)
pozdrawiam serdecznie
Janek
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
korolian, dogmaster,
Janek
Eeeee, znaczy, że ja wazelinię komuś?!? Albo też i Koriolan czy Dog master??:???::shock:
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
kocham Olka
Obawiam się, że Rafał Czarny nie doceni tego. Ze względu na deklarowaną wielokrotnie zatwardziałą heteryczność może nie być nadmiernie rozentuzjazmowany tym coming outem i nie doceni odwagi ;)
Ja również będe w Gdańsku!.
Mam nadzieje że potrzymam troche pena w rękach. Dla mnie to bedzie cos nowego, bo ze studiem to nie mialem nigdy stycznosci :) A pena za jakis czas pewnie zakupie sobie :)
Cytat:
Zamieszczone przez
proximo
Ja również będe w Gdańsku!.
Mam nadzieje że potrzymam troche pena w rękach. Dla mnie to bedzie cos nowego, bo ze studiem to nie mialem nigdy stycznosci :) A pena za jakis czas pewnie zakupie sobie :)
Widzą? Tak wygląda poprawny target takich imprez, a nie Wy, fotoszpece ;)