Odp: Otoczenie w ćwiczeniach
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
No to sprawa do zamkniecia:wink:.Wg mnie cwiczenie zaliczone,nie wiem jak inni ocenia:-P
Jak dla mnie super. :grin: Ćwiczenia czynią "mistrza". :wink:
A taki pomysł na ćwiczenie przyszedł mi do głowy - ta fotka z zegarem odwrócona w poziomie (lustrzane odbicie), czyli zegar będzie po prawej stronie; ale on nie powinien być odwrócony.
Jaką metodę zastosować w szopie? :)
Cytat:
Zamieszczone przez
sdsi
A taki pomysł na ćwiczenie przyszedł mi do głowy - ta fotka z zegarem odwrócona w poziomie (lustrzane odbicie), czyli zegar będzie po prawej stronie; ale on nie powinien być odwrócony.
Jaką metodę zastosować w szopie? :)
Czy o taka Ci wersje chodzi??Załącznik 53949 Bo jesli otake, to tu szopa szkoda uruchamiac,a nawet i nie wiem czy mozna w nim to zrobic.Az tak mocno w nim nie siedze.
Cytat:
Zamieszczone przez
Dzuiko
Istny zegarmistrz, a nawet światła !
Ty uważaj! Bo jak przyjdzie po Ciebie "Zegarmistrz światła purpurowy" a ty mu rzucisz: cześć Mirek! może się zdziwić.:mrgreen:
---------- Post dodany o 20:00 ---------- Poprzedni post był o 19:58 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
rol6
Jak dla mnie super. :grin: Ćwiczenia czynią "mistrza". :wink:
Albo Mistrze tworzą ćwiczenia, zależy jak kiedy ... .
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Ty uważaj! Bo jak przyjdzie po Ciebie "Zegarmistrz światła purpurowy" a ty mu rzucisz: cześć Mirek! może się zdziwić.:mrgreen:
A skąd wiesz, że w tym wypadku purpurowy on jest ? Jakieś dowody namacalne ? Organoleptyczne ?
Cytat:
Zamieszczone przez
Dzuiko
A skąd wiesz, że w tym wypadku purpurowy on jest ? Jakieś dowody namacalne ? Organoleptyczne ?
Ano popatrz na cyferblat to od Niego ten zafarb. :-D
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Czy o taka Ci wersje chodzi??
Załącznik 53949 Bo jesli otake, to tu szopa szkoda uruchamiac,a nawet i nie wiem czy mozna w nim to zrobic.Az tak mocno w nim nie siedze.
w szopie nie mogłem znaleźć przerzucenia wyłącznie zaznaczonego obszaru...
to jak nie w szopie, to w jakim programie to zrobiłeś? :)
Cytat:
Zamieszczone przez
sdsi
to jak nie w szopie, to w jakim programie to zrobiłeś? :)
A uruchomilem sobie taki darmowy do takiej zabawy Photo filtre sie zwie:wink:
nie znałem tego programu, ale... teraz zauważyłem, że Ty przerzuciłeś tylko tarczę; nie zaś cały zegarek :) z całym zegarkiem będzie znacznie trudniej, bo trudno go w tym programie zaznaczyć (tarcza jest elipsą i tam jest takie narzędzie) no i trudno przerzucić, aby dopasować do tła :) tak więc - problem raczej dalej nierozwiązany... :)
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
sdsi
nie znałem tego programu, ale... teraz zauważyłem, że Ty przerzuciłeś tylko tarczę; nie zaś cały zegarek :) z całym zegarkiem będzie znacznie trudniej, bo trudno go w tym programie zaznaczyć (tarcza jest elipsą i tam jest takie narzędzie) no i trudno przerzucić, aby dopasować do tła :) tak więc - problem raczej dalej nierozwiązany... :)
Masz link do programu
A zegarek zaznaczysz np. w trybie szybkiej maski. Którą wersję PS'a Masz?
CS5 i szybkie zaznaczenie :