-
5 załącznik(ów)
Była przerwa więc troche odświeżam wątek :) Mam nadzieję że ktoś rzuci okiem i oceni te zdjęcia :
Rogoźnik :
35. Załącznik 34463 36. Załącznik 34464
37 .Załącznik 34468
A tu różne ... :
38 . Uwaga pirat !Załącznik 34465
39 .Komin gdzieś na obszarze cementowni grodziec Załącznik 34467
-
-
Jak dla mnie 37 oraz 38 podoba sie.
-
1 załącznik(ów)
Panoramka :
40. Załącznik 34572
-
-
3 załącznik(ów)
Trochę odświeżam wątek :) zapraszam do komentowania. Pewnie i tym razem zostanie bez odpowiedzi ...
42. Załącznik 38375 43. Załącznik 38377 44.Załącznik 38378
-
a tam dramatyzujesz z tym bez odpowiedzi :) do mnie juz nikt nie zaglada haha kaluza troszke za mala jak dla mnie ,ale fajne,koty poprostu lubie ps. gdzie mojego dorwale :) a trzecie jakies takie bez wyrazu jakies
-
Cześć, ruch się zacznie. 42. fajne , zmusza do zastanowienia się co tak naprawdę oglądasz,super, że czarno-biała. Kot stary, ale wygląda jeszcze zdrowo, za nim jakiś taki bałagan?. Na makro i pseudo makro się nie znam, to wydaje mi się jakieś nijakie.
Pozdrawiam, nie zniechęcaj się AP.
-
42 nie bardzo wiem o co chodzi i co chciałeś przekazac ? chaotycznie w kadrze
43 kotek całkiem fajne się prezentuje tylko zwierzęta staraj się fotografować raczej z ich perspektywy, połóż się przed kotkiem np :grin: szukaj takich perspektyw które zaciekawią widza a nie takich z których zawsze widzimy zwierzaki "od góry". Widac że kote wypatrzył coś ciekawego na horyzoncie :wink:
44 nie wiem czy chodziło o zdjęcie makro? na tym zdjęciu tylko kolorki mi się podobają w sensie ten żółty taki ładny :grin:
Oglądaj zdjęcia klubowiczów i czytaj komentarze i uwagi, pokazuj swoje prace i będzie coraz lepiej :wink:
-
42 ciekawie pomyślane tylko dla mnie trochę za ciasno.
43 za Igorrą - wyglądałoby lepiej gdybyś zniżył się do poziomu kota.:grin:
44 sympatyczny kadr, ciekawie zakomponowany, ładne kolorki.