Chyba już Ciebie kumam, ja używam do zmiany przedniego pokrętła.
Wersja do druku
Chyba już Ciebie kumam, ja używam do zmiany przedniego pokrętła.
Marek-pisałes o przycisku głebi ostrości jak go chcesz włączyć kciukiem/Owszem korekcję sie da. :D pomylka.Trzeba mocno popracować głową by wydobyć a aparatu to co najlepsze.Ale uzyskać to i owo sie da.
cześć.ch.
Jestem urzytkownikiem olympusa 5060 od jutra jeśli dojdzie szybka paczka będę testował E1. Polowałem na niego od miesiąca na e-bay UK,USA,GERMANY. Dzięki dla człowieka który zamieścił link do www.aparaty.interia.pl. Zadzwoniłem ponieważ nie było go w ofercie facet powiedział ze są i wystawił mi go od ręki. Czy to nie dziwne taka ukryta sprzedaz, powiedział ze maja dwa więc się spieszcie bo został jeden za 3333pln. W krajach które wymieniłem mam kumpli więc mogli mi zamówić przez e-bay, ale najniższa upolowama cena to w przeliczeniu 4100pln. Znalazłem za to obiektyw za 185$. Jeszcze raz dzięki za dobrą cenę. Telefon do sprzedawcy 0801503040, ciekawe czy rzeczywiście jest ostatni.
Dorian,
wziąłeś ostatnią sztukę! Nie mam refleksu, zbyt długo się zastanawiam nie mam e1! Może w ten sposób ułatwiłam sobie wybór i będzie E300 double kit? Czas pokaże.
pozdrawiam bez zawiści Jola
Nie martw się do mnie doszło wszystko w jak najlepszym porządku.Ceny-szalone spowodowane sa upadkiem-plajta eurokoloru,który byl jedynym przedstewicielem Olympusa na Polskę.Zapewne wyprzedaje się zapasy-syndyk?Warto kupic w tej cenie.Jako ciekawostkę podam ceny rzędu 8000-7000 zl w sklepach w Polsce.
cześc.ch.
hih ja też czekam na paczkę z inrterii... ehhh mam już kartę, obiektyw, akku, a puszki z kitem nadal brak :D
cierpliwość mi się kończy
Eulocolor nie byl jedynym przedstawicielem, bo jest Olympus Polska od ktorej Eurocolor bral sprzet, ale jak im narobil dlugow to ichpociagnol za soba.
Grizz:
zamówiłem twardo w czwartek (a ch, raz się żyje) i dzisiaj (poniedziałek) odebrałem od kuriera. daj znać jak Twój dojdzie... a jak nie dojdzie to będziesz miał żyda na 40-150...
muszę napisać, że jeszcze się nie oswoiłem z myślą, że mam takie cudo na chacie - ostrzy szybciej niż jestem w stanie pomyśleć "to już?".
Jola:
nie słuchałaś starych maniaków to (nie) masz. przymierz się jeszcze do ofert typu 35xx czy 36xx bo potem i one znikną... a żałować będziesz na pewno - nie ma bata, bo E300 to nieco inna półka co by nie mówić.
Draxan:
jak to jest, że wszystko co kozackie i przystępne cenowo na tym świecie ma nieudolny albo słaby marketing?
Amigę zakopano, mimo że twardo szarpała się w trumnie i mimo że była kilkakrotnie wydajniejsza od pecetów przy podobnym zegarze proca, Apple co jakiś czas pada na cyce, ale się podnosi, ostatnio nawet grubo.
OLKI to sprzęt niepowtarzalny, innowacyjny a główny dystrybutor wyciąga kopyta...
Tak, powinienem pezeczytać to co napisałem przed wysłaniem. Naturalnie chodziło mi o korekcję i to że, dla mnie jest w odpowiednim miejscu.Cytat:
Zamieszczone przez chomsky
No to Interia zrobila na nas interes.dziś kupilem lampe Fl36 za 800zł ,nówka,z papierami i 2-letnia gwarancją Oly.Polsk.
Niestety fl50 jest śmiertelnie droga.Ta jest nizsza-mogą być oczka czerwone ale wyposażenie podobne sądząc ze specyfikacji jakie znalazłem w necie.Z cyfrą i jasnym szkłem bedzie w porządku.
Czesc.ch.