luc4s ja juz nie wiem czy mam komentowac! poprostu Twoje wszytskie fotki jakie ostatnio ogladam sa naprawde cool! bardzo mi sie podobaja... piekne makra robisz! byle tak dalej :!:
pozdrowionka
Wersja do druku
luc4s ja juz nie wiem czy mam komentowac! poprostu Twoje wszytskie fotki jakie ostatnio ogladam sa naprawde cool! bardzo mi sie podobaja... piekne makra robisz! byle tak dalej :!:
pozdrowionka
no dobra ale nic nie zauważyliście? Zmieniłem coś w istotny sposób przy robieniu makr....
no ja sie przyznam ze mam duze zaleglosci na forum... narazie to co widze ze swietne!
Normalnie co zdjęcie to lepsze, wymiatasz człowieku w makro, po prostu nie wiadomo co pisać hehe :D Co to za nowa technika? Jakaś lampa, dodatkowe oświetlenie?
Dodam, że z ost serii nr 2 przykuło szczególnie moją uwagę, co to jest? :D
Pozdrawiam
:roll: mam nadzieję , że to coś pasuje na 52 mm :) normalnie szok :D
jutro jak siostra przyniesie swoj aparat to zrobię zdjęcie swojemu olkowi z soczewkami. A co do oświetlenia to prosty dyfuzor z papieru kalowego robi taką robotę.
No-shadow Kick ped winogrona :wink:
Luc4s, właśnie oglądając od góry wpadłem na pomysł by Cię poprosić o fotkę całości sprzetu, ale widzę, że sam się wyrwałeś to nie bedę protestował.
Ja osobiście patrzę i nie wierzę. Kapitalne. Sorry, ale nie będę Ci nic wytykał :)
Ja cały czas kombinuje z tymi soczewkami i odpuściłem na razie. Tanie nie dobre, drogie za drogie, ech...
Robisz doskonałą robotę i jestem pewien, że są to fotki nawet do komercyjnego wykorzystania. Leżę krzyżem:)
Nie mam nic przeciwko :wink:Cytat:
Zamieszczone przez sebastan
Jakoś na E1 trzeba uskładać zwłaszcza, że jestem skromnym uczniem :(
Ale po wakacjach może coś z tego wyjdzie...
No zdjęcia mioodzio. Też tak chce umieć :D
Świetne, świetne, świetne... ..nudaaa... ;) :P (żarcik)
Coż można powiedzieć - świetne zdjęcia -ja zawsze :)
Mam pytanko do drugiego zdjęcia z poprzeniej serii (ten zielony strąk? na czarnym tle) - jak uzyskałeś takie tło - czy robiłeś to w domu na czarnym tle czy też tło zmontowałeś w PS-ie? Chyba że czarny bristol dostawiłeś w plenerze -ale na to mi nie wyglada? :)
P.S. Też chętnie zobacze to makro-cudo ;) Sam przymierzam sie do wspomagania makro -ale poki co to beda to obiektywy od starego Zenita- tylko mam problem z kupieniem pierścienia dwustronnego mocowania (ktoś się z tym spotkał gdzieś w Krakowie?) na allegro widziałem tylko u jednego kolesia..