A to nie Trener? Dezeta miała żagiel gaflowy ale może zmienili.
Ogólnie bardzo fajne zdjęcia.
Wersja do druku
Muzyczne w B&W znakomite. Świetny klimat.
Podoba mi się to makro z Wołny - jeszcze nie miałem okazji oglądać zdjęć z tego szkła.
Dziękuje wszystkim za odwiedziny i opinie.
Cenne tym bardziej że zdania są podzielone :).
2em mysłe że jeszcze nie raz bedziesz miał okazje oglądać u mnie zdjęcia zrobione wołną, uwielbiam ten obiektyw, tylko trzeba sie nim nakręcić:)jest tu sporo fotek zrobionych właśnie tym obiektywem macro , kwiatki, i koncernowe B&W.
Rodia i o to chodzi, ma być dziwacznie ,są tacy którym się to podoba ale dzięki za opinie.
Mieszko634 milo mi że zajrzałeś foka nr 002 to HDR złożony z 6 fotek. inaczej się nie dało.
Piotr Grześ dodam ze to Koncercik po festiwalu hanza jazz w Koszalinie. Ciasno, mocne żółte światło praktycznie piwnica ale i niesamowity klimat.
Ziemia01 ta Dezeta nie musi być dezetą :)
Dr_feelgood Raczej jak t1000
Pozdrawiam
Kolejne foto tym razem morze, co widać :)
Od kropelek się zaczyna, idź dalej... . ;-)
Nocny Koszalin, nie urzeka bo w centralnym ujęciu dałeś drzewo! Chętnie bym zobaczył nocną katedrę z bliższego ujęcia, ratusz, dworzec PKP.
ps. czy ten bar na rogu (po lewej od tego ujęcia) jeszcze istnieje? Chodziłem tak w czasie praktyk na WSInż. Zaglądała tam wówczas do tego baru także starsza pani, która ubierała się jak Pipi Langstrump
e-510 proszę bardzo :).
Kaz de Wro Koszaliński dworzec, ratusz nie warte pokazania.
Co do baru to jest w zmniejszonej formie , na jego miejscu jest jakiś oddział banku.
Kolejne plażowe foto.
25 jest świetne. Przez chwilkę myslałem jakim fisheye zrobiłes to zdjęcie ze widać niebo i morze. Za chwilkę dotarło do mnie ze to powalone drzewa.
Rewelacja !